Emre sonuçtan hiç memnun değil

İkizler Yem Market İkizleryem.com Kargoyu Eksik Vererek Müşteri Çarpma

İkizler Yem Market İkizleryem.com Kargoyu Eksik Vererek Müşteri Çarpma
19 Aralık 2023 18:59

ikizleryem.com dan toplamı 6 kg eden 3 parça ürün aldım. Bunlardan 5 kg olanı kargo ile geldi ancak yarımşar kilodan diğer iki ürün elime geçmedi. İlginç olan geri ödememi kabul etmiyorlar ve biz gönderdik diyerek kargo takip numarasını paylaşıyorlar. Gönderdikleri kargo takip numarasını kendileri bile incelemiyorlar ya da bu işin üç-kağıt yolunu bu şekilde bulmuşlar. Kargo toplam kg olarak etiket üstünde 5 kg olarak kaydedilmiş, yani diğer iki ürün kendilerinin iddaa ettiğinin aksine kargoya verilmemiş. Toplamı 6 kg olan bir siparişte böyle üç-kağıtlarla 92 lira gibi bir parayı müşteriden çarpmaya çalışan bir anlayış acaba büyük miktarlardaki bir siparişte ne gibi hile ve yollara başvurur.

29 Aralık 2023 11:44 (Şikayetten 9 gün sonra)
Emre
Emre
29 Aralık 2023 16:19

Zaten faturayı tam kestiniz. Ama kargo barkodunu siz düzenlemediğiniz için o dediğinizi yapamazsınız. Bu da gösteriyorki demek ki art niyetle yapmışsınız. Özrünüz sizin olsun. Tüketici Hakları Hakem Heyeti savunma istediğinde benim paramı iade eden şirketten özür falan beklemiyorum. Ayrıca bu bir karalama değil gerçeklerdir.

02 Ocak 2024 15:08

Kargolar firma merkezimizde kesilmektedir. MNG Kargo'nun mobil şube sistemi mevcuttur. MNG Kargo Pursaklar şubesinden teyit edebilirsiniz.

Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 00:31

17 Ekim 2023 13:34
Maskotpet Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Yollandı Para İadem Yapılmadı
Maskotpet Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Yollandı Para İadem Yapılmadı
Selin sonuçtan memnun

13 Eylül 2023 14:01
Maskotpet Sitesinden Yaptığım Alışverişte İade Ücretimi Geri Alamadım
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 16:40

17 Ekim 2023 14:43