Habibe sonuçtan hiç memnun değil

İHH - İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Bağışımın Takibinde Yaşanan Bilgilendirme Eksikliği

18 Mart 2024 13:17

Ödeme kayıt numarası 14591688 olan adak kurban bağışımla ilgili hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmayacağı söylendi. Aylardır bilgilendirme yapılmadı. Nisan 2023'te bağış yaptım, fakat üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala dönüş yapılmadı. Mesaj bile atılmadı. Artık i***@ihh.org.tr adresine güvenmiyorum, konu ile ilgili mail attım ama ona bile dönüş yapılmadı.

04 Haziran 2024 12:02

İhh Daha önce adak kurban için para gönderdim mesaj geleceğini söylediler. Aylarca bilgi verilmedi. Mail gönderdim dönüş yapılmadı. Buradan şikayet oluşturduktan sonra ancak beni aradılar. Numaramın olmadığını gönderemediklerini söylediler. Bana ulaştığınıza göre gönderebilirsiniz dedim göndereceğiz dediler. Yine göndermediler video vs. Ama kurban bayramı yaklaşıyor ya her gün kurban kesmem için mesaj göndermeye başladılar. Numaram varmış demek ki gönderdiğim parayı ne yaptınız. Asla güvenmiyorum.

18 Mart 2024 15:18 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Şikayetiniz ile ilgili 18.03.2024 tarihinde tarafınız ile irtibata geçerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ahmet
Ahmet

Böyle yaparsanız kendinize yaparsınız, kimse buraya bakmadan bağış yapmıyor artık.

Türk Kızılay  Adak Kurban Bağışı

28 Nisan 2024 20:23