Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Sıkıntılı İgloo Termos

Sürekli Sıkıntılı İgloo Termos
Murat
02 Şubat 2024 23:28

Igloo marka bir termos aldım, keşke almasaydım. Başka bir markayı, ismi S harfi ile başlayanı, yıllardır kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Ama Igloo termosu tam beş kez yenilediler ve hepsinde aynı problemi yaşadım: İlk kullanımda sıcak su doldurulduğunda üst kapak ısınıyor ve anlıyorum ki yine suyu soğutacak. İçindeki çay iki saat sonra ılık oluyor, oysa en az 24 saat sıcaklığını muhafaza edeceğini iddia ediyorlar. Değişim talep ettiğimde 'çarptıysanız gazı gider' dediler. Ben de video çekip ilk kullanımda durumu kaydettim ve sonuç aynı, termos hâlâ kutusunda duruyor. Sürekli Avcılar'a gitmek ve o trafikte zaman kaybetmek sıkıcı. Bence bu model üçüncü kalite. Daha iyi termoslar var ama artık gerçekten usandım. Yetkililer ne diyecek merak ediyorum.

profile profile
Murat
25 Şubat 2024 08:17

Halen arayan soran yok iste böyle bir firma igloo

Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

İgloo İglo 1.5 Litre Termos

Mevlut
24 Aralık 2023 22:24

Doğan
17 Ekim 2023 15:50
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

İgloo Termos Kapağından Sızdırıyor Mağaza İade Ve Fatura Taleplerimi Karşılamıyor

Tuğba
29 Ağustos 14:20

İgloo 3.2 Litre Termos Kızımın Elinde Patladı.

21 Ağustos 2023 17:30
İgloo 3.2 Litre Termos Kızımın Elinde Patladı.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
19 Haziran 2023 13:47