İdeal Su Su Siparişinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti

İdeal Su Su Siparişinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Mağduriyeti
18 Mayıs 2024 13:53

Şanlıurfa Ideal Su'dan bugün su siparişi verdim ve geçen sene yine kendilerinden aldığım damacanayı onlara verdim. Ancak verdiğim damacananın 2015 yılına ait olduğunu ve geçersiz olduğunu, üstelik 180 TL ödemem gerektiğini söylediler. Damacanaların son 5 yıla ait olması gerekiyormuş. Ben de onlara, 21.03.2023 tarihinde bana 2015 yılına ait damacana getirdiklerini hatırlattım. Onlar ise 'siz dikkat etseydiniz' yanıtını verdiler ve 180 TL için tartıştığımı belirttiler. Onlara etik olmayan iş yürüttüklerini ve güvenilir bir firma olmadıklarını ilettim. İnsanların sağlığını bu şekilde riske atamayacaklarını söyledim. Bize bu kanunun yeni çıktığını söyleseler de, son 5 yıllık damacanaları kullanma kuralı 2016 yılından beri yürürlükte olan bir yasadır. Müşterilere doğru bilgi vermediklerini ve sağlıklarını riske attıklarını düşünüyorum.

30 Ekim 2024 10:24 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhabalar, bayimiz ile gerekli görüşmeler yapılmıştır. Yaşamış olduğunuz mağduriyet adına üzgünüz. Gerekli önlemler en sağlıklı şekilde alınmıştır. İyi günler dileriz.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Damacana İadesinde Yaşanan Sorun Ve Bayi Davranışı Hakkında Şikayet

Gökhan
19 Temmuz 2025 14:06

Su Siparişi Sonrası Ödeme Anlaşmazlığı Ve Çalışanların Kaba Tavrı

31 Temmuz 2025 15:37
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su Firmasının Damacana Değişiminde Haksız Kazancı

13 Haziran 2024 11:48