Hanife sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 04:38

İstanbul Bakırköy şubesindeki İdea Klinikte çalışan Genel Cerrah Dr. *** 'ya 4 defa kaş ekimi oldum. 1 'er sene ara ile. İlk ekimlerde de aşırı derecede dik çıkma sorunu vardı ve Son ekimlerden hemen 2 gün sonra kaşlarımda geçmeyen kocaman yaralar oluştu. Oradaki kıllar çıkmadı ve kendi kaşlarımda döküldü. Bozuk para gibi açık kaldı kaşımın ortası ve doktora ulaştım. Lakin bunu izah edemeyeceğini söyledi ve yardımcı olmaya çalışmak yerine pandemi var diyerek umursamaz ve sert tavırlarla başka doktorlara git, pandemi bitene kadar benim keyfimi beklemek zorundasın, kendine daha eğlenceli şeyler bul gibi ithamlarda bulunarak hem başından savıp dalga geçer gibi sağlığımla oyun oynadı hem de sağlığımı ihmal ederek yaralarımın ilerlemesine ve büyümesine sebep oldu.

Ankara' da birçok hastanelere gittim fakat bunun çözümünü bulamadım. Her gün yaralarım ağrıyor, şişiyor, batıyor ve kanıyor. Görüntü olarak da kaşlarım çok kötü durumda. Ve ben her gün acı ve ağrı çekerek yaşıyorum. Yaşım genç ve bir kaş ekimi yüzünden bütün hayallerim, umutlarım, geleceğim yıkılmış durumda. Aynı zamanda doktorun Instagram sayfasındaki kaş ekimi görsellerine aldanıp, güvenerek inanarak gittim doğaldır ekimleri iyi bir doktordur dedim ama her şey hüsranla sonuçlandı.
Kendisine hakkımı helal etmiyorum asla. Allah'ıma havale ediyorum ve hukuki yollardan hakkımı arayacağım.

profile profile profile
18 Aralık 2024 11:57 (Şikayetten 11 ay sonra)
19 Nisan 2025 15:54

Yetkiniz bile yok

25 Nisan 2025 05:19

Yetkiniz bile yok

18 Temmuz 2025 00:33

Muayenehane uygunluk belgelerinizin iptal edildiğini ne zaman açıklayacaksınız A*** Bey

14 Ağustos 2025 20:54

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️bu doktorun hiçbir şekilde kaş ekimi işlemi yapmaya yetkisi yok. Ve iş yeri de ruhsatsız çıktı. Muayenehane uygunluk belgeleri de iptal edildi. Hepsi müfettiş raporları ile sabittir.

Ajda
Ajda

Merhaba zamanla kaşlar doğal çıkmaya başladımı? Başka birine kaş ektirdinizmi? Var olan kökleri alıp yenidenmi ektiler? Ondan memnun kaldınızmı

Hemoroid İşlemi Sonrası İlgisizlik Ve Ciddi Sağlık Sorunları Yaşadık

22 Mayıs 2025 11:59
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 17:31

Tedavi Sürecinde Verilen Bilgilerle Uyuşmayan Ücretlendirme Ve İlgisizlik