İddaa.com Numara Değişikliği Yapmıyor

Yakup'un Teşekkür Mesajı
Yeni numarayla giriş yapılması için yönlendirildim. Sorun çözüldü diyebilirim. Teşekkürler.

İddaa.com yasal bahis şirketi, telefon numarası değişikliğimi ilettiğim halde hiçbir şekilde yeni numaramı sisteme eklemiyor. Bana eski hattımın açılıp oradan tekrar değişiklik yapılması söylendi böyle bir şey olabilir mi. Yeni numaramın üyelik bilgilerime eklenmesini istiyorum.

19 Temmuz 2024 08:48 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

19 Temmuz 2024 12:37

Değerli oyuncumuz, Sistemde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden tarafınıza ulaşılamamıştır. Konuyla ilgili size yardımcı olabilmek adına ‘Oyuncu Danışma Hattı’mız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla.

Yakup
22 Temmuz 2024 12:11

Sisteme kayıtlı telefon numaramı öğrenmek istiyorum

Iddia.comda Telefon Numarası Değişikliği Yapılamıyor

Iddia.com numara değişikliği yapılamıyor. Telefon numaramı değiştirdim iddia.comda her yere baktım değiştirilemiyor. Diğ...

Hesabımın Eski Telefon Numarası Nedeniyle Erişim Sağlayamıyorum

"Hemen ilgilenildi teşekkür"

Üyeliğimin Tamamen İptal Edilmesini İstiyorum

Benim yeni iddaa.com üyeliğim var. Şu an para yatırma ve çekme işlemleri pasif durumda ama hâlâ giriş yapılabiliyor. Siz...

Tümünü Gör

Selim
İddaa Param Eksik Yatırıldı

İddaa Param EksikYatırıldı

Ru Reng
İddaa.com Şut Bahsi Mağduriyeti!

İddaa.com ŞutBahsi Mağduriyeti!

Önder