İddaa İddia Bayi Kuponum Ödenmiştir Yazıyor

25 Mart 2024 16:56

Dün öğlen saatlerinde iddia bayisine gidip kuponumu oynadım. Şu an kuponu maddi formda elimde tutuyorum; yani kupon elimde. Ancak kuponu tahsil etmeye gittiğimde bayi yetkilisi ödemenin yapıldığını söyledi. Kuponum için, kupon kağıdı bir gün boyunca benim cebimdeydi ve hiç çıkarmadım. Hiçbir platformda paylaşmadım ve şu anda paramı tahsil edemiyorum.

28 Mart 2024 10:47 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Mart 2024 09:33

Reis bak iyi hoş diyorsunuz da ben mağdurum şu an anda kupon oynadığım andan beri cebimde duruyor her şeyi bırak sizin bir şubeniz nasıl oluyorsa kuponu kağıdı okutmadan ödeme yapıyor gerekirse bayiden kesilsin lakin ben paramı istiyorum kral bende alayım elime telefonu bayide milletin kuponunu çekeyim tutunca da gideyim paramı alayım telefonla ne güzel İstanbul beeee

29 Mart 2024 09:36

Sizin kendi kurallarınızda ödeme tahsili için biletin kendisi gereklidir yazmıyor mu? Hata size bağlı bir şubede neden burada kuponu tutturmuş müşteri olarak fatura bana kesiliyor açıklama bekliyorum sizden.

29 Mart 2024 09:39

Yani sabah sabah o kadar sinirlendim ki koskoca iddaa bayiye 1200TL mi koyuyor sanki Allah rızası için

İddaa Bayilerinden Kazancımı Tahsil Edemiyorum

Doğukan