Vize Sürecinde Belirsizlik Ve İletişim Eksikliği

16 Ekim 2024 03:42

Geçen sene 03.07.2023 tarihinde başvurduğum Almanya schengen vizesi seyahat tarihim 26.07.2023 olmasına rağmen 28.07.2023 tarihinde 1 yıllık multi ile sonuçlanmıştı. Bu sene 16.09.2024 tarihinde ki başvurum 21.10.2024 tarihinde seyahatim olmasına rağmen hala daha sonuçlanamadı. Karşımızda herhangi bir muhatap bulamamak cidden aşırı sinir bozucu bir olay. Her gün acaba geldi mi diye kontrol etmekten çok yoruldum. Eylül ayı başvurusunu tamamlayıp pasaportu eline ulaşmış birileri var mı o da meçhul. Sanırım artık seyahat tarihinden en az 2 ay önce başvuruda bulunmak gerekecek. Vize peşine heba edilen ikinci uçak bileti. Zarar yine bize yazıldı...

Yorumlar (9)

Can
Can

Schengen'e Almanya için en az 4 ay önce başvurun yoksa hüsran...

Buse
Buse

İbrahim Bey hangi şubeden başvurdunuz acaba?

İbrahim

İstanbul Altunizade, Pasaportum 17.10.2024 bugün elime ulaştı. 2 sene multi.

Aybüke
Aybüke

Benimde 18 Ekim gidiş tarihim. 31 Temmuz'da Adana iData dan başvurumu yaptım ve hala ses seda yok.

Edabahattin
Edabahattin

Bizim de 26/09/24 evrakları veriş tarihimiz 30/10/24 uçak tarihimiz davetiyeli aile ziyareti vizesi için baş vurmuştuk halen bir gelişme maalesef yok. Pasaportu gelenler yazarsa kendi kafamıza göre bir geliş tarihi belirleyebiliriz belki

Yüksel

Önceki şikayetlere bakarsanız tolga bey 13 Eylül başvuru yapmış 14 ekimde sonuçlanmış seyahat tarihi geçtikten sonra. Ben 24 eylülde başvuru yaptım seyahat 18 Ekim hala bir sonuç yok. Dediğiniz gibi gün içinde saatte bir girip bakmaktan yıprandık.

Yüksel

17 Ekim öğlen mesaj geldi pasaportunuz iData ofise gelmiştir diye gidip Gayrettepe'den aldım. 6 aylık multi vermişler

İbrahim

Bu sabah 16.10.2024 itibari ile iData dan pasaportumun kargoya verildiği mailini aldım. Bakalım kaç gün içinde elime ulaşacak. Onay -red durumunu tekrardan belirtirim.

Yurdagül
Yurdagül
Şikayeti Çözüldü

Arkadaşım 11 eylülde başvuru yaptı 10 ekimde pasaportu geldi bende iData ya bakmaktan buralara bakmaktan bir hal oldum benimde 24 Ekim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi

Gülser
23 Kasım 2023 15:52
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

iData İznim Ve Biletim İptal Olmaması İçin Yardım Lütfen

Zeynep