Melisa sonuçtan çok memnun

İData Telefonlarına Bile Ulaşılmıyor

22 Temmuz 2024 11:06

Eylül ayının sonunda İtalya'da dönemi başlayacak olan bir Erasmus öğrencisiyim ve aylardır uğraşmama rağmen randevu alamıyorum. Problem yaşadığıma dair ve farklı bir çözüm bulunabilir mi diye aramak istediğimde ise hatlara hiçbir şekilde ulaşılmıyor. Aylardır bu insanlarla iletişime geçmeye çalışıyorum ve hiçbir şekilde geçemiyorum

23 Temmuz 2024 15:23

Bir saatten fazladır hattayım ve hiçbir şekilde telefonu açmıyorlar. Dün aradığımda yoğunluk nedeniyle hatlarına erişemiyordum bugün ise zor bela erişmeme rağmen telefonlar açılmıyor. Bir hat nasıl bir buçuk saattir hiçbir şekilde müsait olmayabilir ya. Erasmus öğrencisi olarak gitme günüm yaklaşmasına rağmen ulaşamadığım için eğitimim yanacak resmen.

Sema
Sema

Merhaba, Ben de şu an aynı durumdayım aylardır randevu alamıyorum. Siz nasıl çözdünüz sorunu bilgiverebilir misiniz rica etsem?

Melisa

İdatanın kendi sitesinde şikayet yeri var oradan şikayet edip Erasmus öğrencisi olduğumu söylediğimde Erasmus için farklı randevu sistemi olduklarını söylemişlerdi. Kendileri beni arayıp randevu tarihi verdiler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Vize Randevusu Alamıyorum
1 Takipçi
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
02 Ağustos 2024 12:39