Idata Altunizade Şubesinde İtalya Reddine İtiraz Edilemez Dendi

31 Ekim 2023 12:57

Idata Altunizade şubesinden 02.10.2023 tarihinde başvurduğum İtalya vizemin reddedildiğini dün 30.10.2023 tarihinde pasaportum elime geçince gördüm. İtalya'dan güçlükle aldığım ve ücretini ödediğim Amerikan konsolosluğundaki randevuma vize reddim yüzünden gidemiyorum. Idata Altunizade şubesine gidip redde itiraz talebinde bulunmak istediğimi ve dilekçe ile destekleyici evrakları teslim etmek istediğimi söylediğimde bana İtalyanın vize reddine itiraz kabul etmediklerini söylediler. Ancak internette ve birçok yerde insanlar böyle bir şeyin olmadığını ve vize reddine itiraz hakkımızın bulunduğunu söylüyor. Gerçekten mağdur durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Idata tarafından bilgi almak istediğimde ise sadece vizeye yeniden başvurun dendi. Öğrenci olmama ve tüm evraklarımı eksiksiz ve kusursuz şekilde teslim etmeme rağmen 10. Maddeden ansızın red edildim. Lütfen eğer itiraz etme hakkım bulunuyorsa bana bu konuda yardımcı olun, 07.10.2023 tarihine gidiş ve 16.10.2023 tarihine aldığım dönüş biletlerimin yanmasını istemiyor, ve güçlükle randevu bulup 175 euro harcını ödediğim İtalya'da'ki Amerikan konsolosluğunda bulunan vize randevumun gidemediğim için iptal olmasını istemiyorum.

profile profile

Yorumlar (5)

İlknur
İlknur

Merhaba, ben de 10. Maddeden ret aldım. Konsolosluğu aradım ve mail ile rede itiraz edebileceğim söylendi. Ettim fakat maile mail yolu ile itiraz kabul etmedikleri şeklinde dönüş oldu. Siz itiraz edebildiniz mi?

Red kargo ile mi geldi

Abdullah
Abdullah

Kardeşim merhaba bende senin gibi İtalya vizesine başvurmuştum bugün red haberini öğrendim. İtiraz ettin mi sen ettiysen nasıl ettin bana da söyleyebilir misin rica etsem?

Red kargo ile mi geldi

Maalesef itiraz edemedim, İtalyan başkonsolosluğunu aradım bir numara verdiler ancak verdikleri numara açmıyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Vize Sorunu

Oğuzhan
15 Haziran 2023 10:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Eksiksiz Evraklara Rağmen Vize Reddi Ve Geç Teslim Nedeniyle Mağduriyet

Elif
16 Ekim 2025 15:07
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Ceyda
08 Ağustos 2024 09:52