İData Aile Birleşim Vize Başvurumuz Kabus Haline Geldi

07 Aralık 2023 19:05

Ben Mustafa y---, 6 aydır IDTOP4GZBFM PNR numaralı aile birleşim vize başvuruma atama yapılmadı. Eşim 5 aydır Almanya'da hamile ve yüksek riskli bir hamilelik geçiriyor. Eşimin doğum doktoru, bunu bize resmi bir evrak şeklinde hazırlayıp sundu. Bu durumu 3 ay önce Ankara'daki Almanya Büyükelçiliği'ne ilettim. Büyükelçilik benden şu evrakları istedi:
- IDATA'daki randevu talebinin PNR numarası,
- Eşimin doğum pasaportunun bir kopyası,
- Eşimin Alman kimlik kartının veya pasaportunun bir kopyası,
- Evlilik cüzdanımızın bir kopyası.

Tüm istenilen evrakları göndermeme rağmen bana 3 ay beklemem gerektiği söylendi. 3 ay geçti ancak eşimin ve çocuğumuzun hayatı risk altında olduğu için daha fazla bekleyemem. İzmir Başkonsolosluğu ve tüm yetkili kişi ve kurumlardan yardım talep ediyorum.

Lütfen sesimize kulak verin. Çok yakında çocuk sahibi olacak ve yüksek riskli bir hamileliği olan bir çift olarak, bu kadar süre boyunca maruz kaldığımız mağduriyet ve ızdıraba nasıl katlanabiliriz? Ailemin ve evliliğimin selameti için lütfen çağrıma kulak verin. İletişim bilgilerim aşağıdaki gibidir:
E-posta: [email protected]
Telefon: 054562---80

profile profile

Yorumlar (7)

Gökhan

Merhaba Mustafa kardeşim bende aynı durumdayım bana yardımcı olabilirmisin nereden başlamam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim

Gökhan

Cevap vermişsiniz görmedim yazdığınızı kusura bakmayın banada yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

M. Aslan

Mustafa sordumu esiniz Christmas girmeden sorsun

Gerek kalmadı Meltem, İzmir konsolosluğuna 5 Ocak için randevu verdiler. Buna da şükür geç oldu ama inşallah bundan sonra fazla uzamaz. Teşekkür ederim ilgin için

M. Aslan

Bizler hep korkak davrandil Almanya da ama gözü açık olunmalı artık eski Almanya değil Türkler daha değerli. İşçi yok. Gelenler türkler gibi değil. Simdi bizim kıymetimizi anladilar. Korkmayın hiçbir şeyden. Korkaklık kaybettirir. Gitsin Anli açık ayıp değil en doğal hakkı- vallahi sinir oluyorum - ama elden geleni yapmak zorundayız

M. Aslan

Allah yardımcı niz olsun Esiniz Almanya'da yabancılar şubeye gidebilirmi Gitsin baskı yapsın Bu ne insanlar a yazık çok üzülüyorum bu durumda ne gençler var

Teşekkür ederim tavsiyeniz için Haklısınız, deneyeceğim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Aile Birleşimi Vizesi
9 Takipçi