İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Randevu Bilgilerimi Bana Bildirmedi

06 Haziran 2023 16:02

İstanbul Fatih il göç idaresi yabancı uyruklu eşimin oturum izni için bütün işlemlerini tamamladık. Vergi dairesine paramızı yatırdık, sigortamız vs. İnternetten randevu için formu doldurduk ve beklemeye geçtik. Randevu vermeleri için 2 haftadan fazla zaman geçmesine rağmen bir mesaj ya da e-posta gelmediğinden göç idaresini aradım ve bana randevu tarihinin geçtiğini yeniden başvuru evrak vs. Yapmamı söylediler ama bize kesinlikle randevu ile ilgili ne mesaj ne posta herhangi bilgi verilmedi. Mağduruz ve şikayetçiyiz.

Şerif

Merhaba, umarım halletmişsinizdir. Sizin de formunuzda lk olarak randevu yeri belli ancak tarih bölümü mü boştu? Yani göç idaresi tarafından gönderilecek mi yazıyordu sizde de? Bizde eşim için ilk başvuru olarak aile ikamet başvurusu yaptık ancak yeni 4 gün geçti normalde sistem gönderirdi ancak formda orası hala değişmedi. Ne zaman aramamız iyi olurdu? Bende şimdi panikledim eğer öyle bir şey olursa tekrar başvuru alacaklar mı acaba? Hatta parayı da istersek internetten ödeyebiliyoruz isteğe bağlı butonu duruyor. Acaba parayı ödedikten sonra mı gönderecekler?

İçişleri Bakanlığı İkamet Başvurusu Bekleme Süresi Mağduriyeti

Lola
01 Şubat 14:45

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Dosya Kaybı: Aile Birleşimi Başvurumuz Tehlikede!

Ayşegül
10 Ocak 21:36

İçişleri Bakanlığı Yabancı Kimlik Kartı Basım Aşamasında Sistemsel Hata!

Selim
15 Ekim 15:21