Yasin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2024 12:22

Quen i10n Alanya otel, diğer adıyla quen Resort Alanya, umduğumuz gibi çıkmadı. Otel baştan sona hep problemlerle dolu. En başta, yemek ustaları lezzetsiz yemek yapıyor ve her gün aynı şeyler çıkıyor. Yemekler yapılırken hijyene dikkat edilmiyor. Otel yetkilileri sadece ortada dolanıyor ve bütün suçu ustalara atıyorlar. Ustalar da malzeme gelmediğini, ellerindekiyle yetinmeye çalıştıklarını söylüyorlar. Baştan sona her şeyiyle problemli. Odalarda temizlik yok, klimalar 20 yıl öncesine ait, elektrik ve su devamlı gidip geliyor.
Sular ve duşlar sıkıntılı. Otel elemanları hiçbir şeyi umursamıyor ve çok lakayıt olmuşlar. Her şeyiyle sıkıntılı bir otel. İçecek olarak Meysu kola ve Meysu portakal suyu veriyorlar. İlk gün Pepsi verdiler. Meyve suyunun adı bile yok, ucuz kalitesiz ürünler dağıtıyorlar. Odalardaki yataklar eskimiş, sararmış ve küf kokuyor. Odaların tavanında örümcek ağları var. Lobideki tuvaletler pis, perdeler yırtık ve pislik içinde, kornişten çıkmış. Hiç özen yok.

Enes

En fazla 6 ay sürüyor. Bu arada dönüş sağlıyorlar. Şikayetim üzerine haklı bulundum ve para iadesi talep edildi fakat belirtilen süre içerisinde iade yapmadılar. Bende dava açtım ve haciz yolu ile tahsil edilecek. Birkaç defa şikayetimi geri çekmem için aradılar. Geri çek paranı verelim dediler ama mağdur ettikleri için çekmedim. Sonuç alacağım inşallah süreç az kaldı

Enes

Aynı tarihte Bende aynı sorunu yaşadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve beni haklı buldular. Yaptığım ödemenin geri iadesini sonucunu çıkardılar.

Özge
Özge

Merhaba, biz de aynı otelleri aynı sorunları yaşadık Tüketici Mahkemesi'ne başvurduk, acaba siz ne kadar sürede geri dönüş aldınız?2 ay önce başvurdum ben de hala geri dönüş yokta merak ediyorum.

Asaf
Asaf

İadeni yaptılarmı

31 Temmuz 2024 17:26
Verde Port Otel Memnuniyetsizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 18:49
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 20:50