İbrahim sonuçtan çok memnun

Hyundai Tucson Bagaj Kilidi Kırık

03 Ekim 2023 16:08

26 Temmuz 2023 yılında yeni otodan satın aldığım Hyundai Tucson aracım 3500 km iken bagaj kilidi kırıldı. Müracaat ettiğimiz Mar oto ilgilendi ancak garanti kapsamında mı değil mi bilmiyoruz. Kilidi temin etmek için 1-1,5 ay süreceklerini söylediler. Yeni aldığım araçtaki kilit mekanizmasının devre dışı kalması ciddi bir sorun. İlgili kişilerin çözüm bulmasını ve ilgilenmelerini rica ediyorum.

08 Kasım 2023 11:25

Temmuz ayında nev otodan satın aldığım Hyundai Tucson suv aracın 3500 km. De bagaj kilidi kırıldı, nev oto garanti kapsamında değiştirmeyi kabul etmedi, arabayı getirin dedi ve 2000 TL tahsil etti ve 2 gün içinde bagaj kilidini değiştireceğiz demelerine rağmen parça gelmedi, 1 ay içinde gelince değiştireceklerini illettiler. Bu arada Hyundai mar oto Arzu Karcı hanımın ilgisi ile garanti kapsamında2 gün içinde kilidi değiştirdi. Aradan 1 ay geçmesine rağmen nev oto 2.000 TL yı iade etmiyor, yetkililer bugün yarın oyalıyorlar. Hyundai mar otonun sorunu çözme becerisine karşı arabayı satan nev otonu ilgisizliğine Hyundai Türkiye çözüm bulsun.

16 Ekim 2023 14:19

3 Ekim 2023 tarihinde 2023 model 3500 km. Deki Hyundai Tucson suv aracımın bagaj kilidi ile ilgili şikayet yazımdan sonra müşteri temsilcisi tarafından arandım, şikayetimi ilettim geri döneceklerini belirttiler ama bugüne kadar arayan soran olmadı.

03 Ekim 2023 16:42 (Şikayetten 33 dakika sonra)
23 Ekim 2023 14:54

Hyundai müşteri ilişkilerinden Arzu Kancı Hanıma, hızlı çözüm ürettiği için ve garanti kapsamında parçayı değiştiren RAM otaya da ayrıca teşekkür ediyorum. İbrahim Koç

23 Ekim 2023 15:24

Mar otoya ve müşteri ilişkilerinden Arzu Kancı hanıma çok teşekkür ediyorum.

18 Kasım 2024 22:39

30 Ocak 2024 11:05
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson Bagaj Sorunu Ve İlgisiz Servis Deneyimi

14 Ocak 2025 11:54