Semiha sonuçtan memnun değil

Hyundai İ20 Tam Bir Fiyasko İnallar Hepten Kötü Servis

Hyundai İ20 Tam Bir Fiyasko İnallar Hepten Kötü Servis
30 Haziran 2023 13:51

2021 model Hyundai i20 sıfır inallar otomotivden aldım. Aldığım 8. aydan itibaren ESP düğmesi sürekli yanmaya başladı. Onun akabinde motor arıza lambası yandı. Servise 3 defa gitmesine rağmen aracımdaki arıza yapılmadı. Şimdi motor arıza yeniden yanıyor. Avukat nezdinde ihtarname ile arabayı servise vereceğim. Ya benim arabamın beyni değişecek, oluşan maddi kayıp tarafınızca ödenecek ya da arabam yenilenecek. Aksi takdirde mahkeme açacağım. 2 yıllı dolmamış arabam servisten çıkmadı. Sonuna kadar uğraşacağım sizinle. Ben çektim, başkası çekmesin. i20 almak tam bir fiyasko. Sıfır araba aldık. Elimizde patladı. Ama bu iş mahkemeye kadar gidecek. Bayramdan sonra hemen işlemleri başlatıyorum.

03 Temmuz 2023 08:01 (Şikayetten 2 gün sonra)
22 Eylül 2023 13:16

Hyundai inallar firmasından servis müdürü Tugay bey tarafından süreç bizzat yürütüldü ve araçtaki arıza halledildi teşekkür ederim

22 Eylül 2023 13:17

İnallar firmadan Tugay beye çok teşekkür ederim ilgisi alakası için

10 Ekim 2023 12:27

2 hafta önce servisten çıkan arıza yeniden girdi servise bu ne ya ne problemli bir firmasınız bu iş adli sürece girecek artık yetti lambalar eşliğinde yol gidiyoruz değişti dediğiniz parçalar bize verilen beyanda gözükmüyor bile şu anda araç yeniden serviste en yakın zamanda mahkemede görüşmek üzere yettiniz canıma 5. Servis girişi 2 yıllık araba aynı hata

10 Ekim 2023 12:29

O kadar büyük bir teşekkür edeceğim ki mahkemeye vererek teşekkür edeceğim size

23 Kasım 2023 16:23
Burak sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 22:05

Hyundai İ20 Akü Sorunu

25 Ocak 2024 00:04
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Hyundai Kona Elektrik Aracımda Üretim Hatası Ve Servis Mağduriyeti

04 Mayıs 2025 09:58