Hyundai Assan Oksijen Sensörü Arızası

19 Ocak 2023 20:53

Hyundai aracımın 100000 km. 5 yıl garantisi olmasına ve düzenli servis bakımı yapılmasına rağmen oksijen sensör arızası garantiden yapılmadı. İşim gereği sürekli seyahat ettiğim için ve ayda minimum 10.000 km yol yaptığımdan 98000 km'de oksijen sensör arızası Gaziantep'te yaktı. İşim yoğunluğundan ve 1-2 ayda bir servise gittiğinden (bakım için) İstanbul'da bakımda yaptırırım diye düşündüm. İstanbul'a dönüşümde Çobançeşme nev yetkili servise götürdüm garantiden yapılamayacağını ilettiler. Bir süre sonra Haramidere Erdemir'e götürdüm ve aynı cevabı aldım. Çobançeşme Nev'de sürekli bakım yaptırdığım için 102000 km olsa dahi iyi niyet garantisinden yapılır diye düşündüm ve bunu servise söylediğimde bölge yöneticilerinin değiştiğini ve 2023 bütçelerinin belli olmadığını ve yapılamayacağını söylediler. Bu arada daha önceki 2 aracımızda Hyundai Accent blue sürekli yetkili servise bakıma giriyordu. Bu durumdan dolayı Hyundai araç bir daha almayacağım. Konuyu Tüketici Mahkemesi'ne kadar taşıyacağımı ve yurt dışı ve her yerde paylaşacağım.

20 Ocak 2023 08:00 (Şikayetten 11 saat sonra)

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent ERA'da Yağmurlu Havada EPS Arızası Ve Direksiyon Sertleşmesi

Özgür