Huawei Markası Garantisine Verilen Para Çöp

Huawei Markası Garantisine Verilen Para Çöp
Talha
30 Mart 2024 18:06

8 ay önceki almış olduğum Huawei watch fit 2 saati kolumda takılıyken, saatimi sıfırlamak istedim. Saatimi sıfırladığımda ekran bir daha açılmadı. Şarja da taktım fakat hiçbir şekilde saatten yaşam belirtisi alamadım. Huawei müşteri hizmetleriyle görüşüp tarafıma vermiş oldukları iade koduyla iade işlemini gerçekleştirdim. 2401788366 form numaralı gönderime istinaden tarafıma 6904 TL ödemeniz halinde işlem yapacaklarını belirten bir mesaj geldi. Bkz: Ek fotoğraf. Şok oldum. Saati 2750 TL almışken :) Sonra KVK müşteri hizmetleri tarafıma, cihazımın garantiden çıktığını sebep sorduğumda ekranda derin çizikler olduğunu buna istinaden tamir göremeyeceğini belirtti. Yahu bu saat kolumda takılı iken sıfırlama yaptım bir daha ekrana görüntü gelmedi. Yazılımsal problem var. Ekranda derin çizik olduğu için 6900 TL para isteniyor. Asla kabul edilebilir bir durum değil. Huawei markasının kurumsallığına yakıştıramadım. Acilen aldığım üründeki kusurun giderilerek tarafıma geri dönüş yapılmasını rica ederim.

Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Saatimde Garanti Sorunu ve Yüksek Tamir Ücreti

Bünyamin
08 Ekim 2024 22:58

Huawei Watch Fit 2 Açılıp Kapanma Ve Garanti Dışı Kullanım

Erhan
15 Temmuz 2023 19:56
Huawei Watch Fit 2 Açılıp Kapanma Ve Garanti Dışı Kullanım
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
21 Mart 2024 12:19
Huawei Watch 2 Akıllı Saat Yüksek Servis Ücreti.
Temel sonuçtan hiç memnun değil

Temel
17 Ekim 2023 11:03
Sakine sonuçtan hiç memnun değil

Sakine
24 Mayıs 2024 14:38