Pınar sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 12:25

House of Superstep Akmerkez mağazasından almış olduğumuz Ugg Tazz ayakkabının daha 4 gün dolmadan, ikinci giyişte alt kısmı tel tel soyuldu ve incelemeye gönderildi. 10 gün bekledikten sonra firma, ürünün sağlam olduğunu beyan etmiştir. İki kullanışta soyulan ayıplı malının arkasında değiller. Ayakkabının altının parça parça ayrılıp tel tel soyulması normal olarak nitelendirmek haksızlıktır. Gerekenin yapılmasını talep ediyoruz.

10 Kasım 2024 12:35 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, HOUSE OF SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 13:10

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, HOUSE OF SUPERSTEP Müşteri Hizmetleri

10 Kasım 2024 13:25

İletişime geçildi ürünün tekrar inceleneceği ve bilgi verileceğini belirtildi en kısa zamanda firma tarafından çözüm bekliyorum

20 Kasım 2024 18:12

Hala bir gelişme yok haber bekliyoruz

03 Aralık 2024 13:49

Yalnızca ikinci giyişte giyildiğinde ayakkabının altının tel tel soyulma sorunu red edilmiş tir yaklaşık 9 bine aldığım ürün demek oluyor ki tabanın soyulması parçalara ayrılması onlara göre normal ben de tüketici heyetine başvuru yapacağım sıfır hizmet sıfır kalite

Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Taksim House Of SuperStep Ugg Sahte

23 Aralık 2023 22:52
Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2025 17:28

Siparişim Kayıp Mağaza Ve Kargo Sessiz Mağduriyetim Çözülmüyor