Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Hotpoint Indesit Yetkili Servis Durumu

18 Eylül 2023 17:46

Ariston Hotpoint 195068021.08 seri numaralı iki kapılı buzdolabımda soğutma sorunu ile 4445010 numaradan Yetkili Servislerini arayıp sorunumu bildirdim. Servis ücretimiz 200L. Dır. Kabul ediyorsanız kayda alalım mı dediler. Evet dedim kaydım oluşturuldu. TEKİRDAĞ-Süleymanpaşa'dan yetkili servis elemanı olduğunu söyleyen A**** İsminde usta aradı "Gelirim ama ben 250 l. Ücret alırım" dedi "Merkeziniz servis ücreti olarak 200 l. Bildirdi-Paranı hazırladım 200L. Karşılığı geleceksen gel" demem üzerine "benimle pazarlık mı yapıyorsun" gibi akla mantığa uymayan bir konuşma üzerine "İster gel ister gelme" diyerek ustayı 4445010 telefona şikayet ettim. Usta ikaz edilmiş olacak ki sessiz sedasız adrese geldi. Buzdolabının ön panelini tutan 2 vidayı sökerek "Dolabın ana kartı arızalı-değiştirilmeli" dedi. Fiyatını sorduğumda "Orijinal kartla değiştiririm 5500L. Çıkma kartla değiştiririm 2500L. Alırım" diyerek söktüğü 2 vidanın sadece bir tanesini takarak ayrıldı. Buzdolabının kataloğundan anakartın numarasını-orijinalini yedek parçacıdan buldum. Fiat'ı 600 l. Gerekirse ben dolabı çöpe atacağım böyle bir firmadan-Yetkili servisten bu fiyata hizmet almayacağım. Telefonla firmaya durumu bildirdiğimde "Servisin ücret listesini tüketiciyle paylaşamazlarmış" çözüm mü çözüm yok. Müşteriyi bezdirmek tek hedefleri. 2 vida söküp takmak 4900L. İmiş bilginize.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
18 Eylül 2023 17:03

Sertaç
02 Ekim 2024 20:17
Vestel Buzdolabımızın Tekrar Eden Arızası Ve Servis Sorunları
Vestel Buzdolabımızın Tekrar Eden Arızası Ve Servis Sorunları
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2023 19:13
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Beko Arçelik Gölbaşı Yetkili Servisin Bilgisizliği

Ömer
09 Temmuz 2024 13:29
Beko Arçelik Gölbaşı Yetkili Servisin Bilgisizliği
beko-arcelik-golbasi-yetkili-servisin-bilgisizligi-1.pdf
Hüsnüye sonuçtan hiç memnun değil

Hotpoint Indesit Yetkili Servis Ariston Buzdolabını Parasını Aldı Ama Tamir Etmedi.

01 Temmuz 2024 12:40