Ece sonuçtan hiç memnun değil

Hosta Eryaman'da Bir Restoranda Yaşanan Olumsuz Müşteri Deneyimi

26 Ocak 2024 22:41

Eryaman'daki eski aile yaşam merkezinin yanındaki Hosta'da kasiyerlik yapan görevli sanırım birkaç ay önce değişmiş. A**** adında yeni bir görevliyle ilk defa bugün karşılaştım. Kendisiyle iletişim kurarken ne göz teması kurdu ne de oturuşunu düzeltecek şekilde hareket etti, üstelik azarlar tarzda konuşuyordu. Ailemle birlikte sipariş verirken yaşadığım bu olumsuz durumdan dolayı oldukça rahatsız oldum. Yaklaşık 18 yıldır bu bölgede yaşıyorum ve Hosta'ya gidiyorum, ancak ilk kez böyle tatsız bir deneyim yaşadım ve yemeğimizin keyfini kaçırdı. Bir çalışanın tutumu nedeniyle mağdur olduk. Şubede yetkili birini bulamadığım için şikayetimi buraya yazmak zorunda kaldım. Bir sonraki ziyaretimde yetkili biriyle konuşacağımdan ve A**** hakkındaki şikayetimi ileteceğimden emin olabilirsiniz. A****'in tutumu değişene kadar ne ben ne de tanıdıklarım bu işletmeyi tercih edeceğiz.

İbrahim
İbrahim

Biz de ailece gideriz Eryaman hostaya çatalı masaya koymanızla servis tabağınızın gittiği bir oluyor, adeta bir an önce yemeğinizi yiyip çıkın gidin tarzı bir hareket, sizi rahat ettirmiyor, yiyip gidin diye zorluyor, hiç hoş değil ve bu huzursuzluk veriyor, çok itici bir hareket, çocuklar garson gelirken çatalı alıyor eline tabağımı alacak diye, simit kapacak martı gibi dolaşıyorlar, ve soruyorlar beyti yerseniz bıçak vermiyorlar, hiç hoş değil.,

Şevval sonucu yetersiz buldu

Şevval
31 Ekim 2023 04:36

19 Kasım 2023 18:59
Hülya sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 22:41
"Zeynep Hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim"