Horoz Lojistik Aşırı Yavaş Teslimat

25 Mart 2024 21:45517

14.03.2024 tarihinde Trendyol üzerinden almış olduğum televizyon 15.03.2024 tarihinde Horoz Lojistik firmasına teslim edildi. 10 gün olmasına ve 20.04.2024 tarihinden beri dağıtımda olmasına rağmen kargom hala bana ulaşmadı. 5 gündür bir yere gittiğimde kargo ya bugün gelirse diye diken üstünde evden çıkıyorum. Maalesef ilk Horoz Lojistik deneyimi tamamen hayal kırıklığı.

1 Mayıs 2024 19:26

3. Kez iade talebi oluşturmama rağmen kargo firması hala kargoyu alabilmiş değil. Sürekli aranıp 3 gün içinde sizden alınacak denilerek 20 gün geçirildi hala ne gelen var ne giden. Kargo firması evden kargoyu almadıkça 7günde bir iade işlemi iptal oluyor tekrar işlem başlatıp iade kodu alıyorum kargo firmasını arayıp bilgilendiriyorum ama hala benden ürünü almadılar.

26 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, SEMİH BEY Öncelikle karşılaşmış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Kargo gönderiminiz ile ilgili bizimle paylaştığınız konu hakkında gerekli aksiyonlar alınmıştır. Horoz Lojistik ailesi olarak iletmiş olduğunuz geri bildirimler için teşekkür eder, İyi günler dileriz.

26 Mart 2024 16:43

Müşteri hizmetlerini arıyorum ilgileniyoruz deniyor buradan yazıyorum yine aynı şekil ama ne arayan var ne kargo hakkında verilen bilgi var ne de kargom bana ulaşıyor. Bir kargoyu getirmek bu kadar zor olmamalı. Alternatif firmalar takır takır getiriyorken maalesef Horoz Lojistik bu konuda çok başarısız

28 Mart 2024 11:03

Gerekli aksiyonlar alındı diyorsunuz hala daha ne arayan var ne kargo hakkında bilgi var. Hiçbir gelişme yok. İnsanları boş yere oyalıyorsunuz.

9 Nisan 2024 01:14

30.03.2024 tarihinde teslim aldığım kargoyu sisteme 18 inde teslim edildi olarak kaydetmişler. Ürün bana geldikten 2 gün sonra servis gelip açtığında kırık olduğunu fark edince iade etmek istedim süre geçtiği için iade talebi oluşturmakta zorluk çektim. Neden ayın 30unda teslim edilen ürün sisteme 18inde edildi olarak giriliyor. Bu nasıl bir sistem insanları mağdur etmekten başka bir şey değil. Ürünün sıkıntılı olabileceği iade edilmek istenebileceği hesaba katılmalı ve dürüst şekilde doğru bilgiler girilmeli.

25 Nisan 2024 10:50

Sorunum çözüldü teşekkür ediyorum

Horoz Lojistik Ürün Teslimat Gecikmesi

Uğur
14 Kasım 2023 12:45844

Hayatımda bu kadar yavaş ve bu kadar anlamsız bir kargo firmasıyla karşılaşmadım. 11.11.2023 tarihinde Trendyol'dan sipa...

Horoz Lojistik Takip Numaralı 98629044455655 Ürün Gönderimi

20 Kasım 2023 14:00359

"Teşekkürler"

Horoz Lojistik Takip Numaralı 98629044455655 Ürün Gönderimi

Horoz Lojistik Kargom Neden Gelmiyor 2 Hafta Oldu

Hayrettin
24 Temmuz 2023 12:30283

"Çok sağ olun bayağı geç olsa da sonunda kavuştuk ürünle"

Horoz Lojistik Kargo Teslim Etmiyor

Cemal
21 Haziran 2023 20:44455

17.06.2023 tarihinde Trendyol'dan satın aldığım televizyon Horoz Lojistik firmasına teslim edildi. 4 gündür ürünüm Gazia...

Tümünü Gör
Horoz Lojistik Sağlam TV Verdim Kırık Şekilde Teslim Ettiler

Horoz Lojistik SağlamTV Verdim Kırık Şekilde Teslim Ettiler

Cengi
Horoz Lojistik Ürün Teslimatı Yaparken Kapıma Zarar Verdi

Horoz Lojistik ÜrünTeslimatı Yaparken Kapıma Zarar Verdi

Ertan
Horoz Lojistik Mağdurum, Düzeltilmesini Talep Etmekteyim!

Horoz LojistikMağdurum, Düzeltilmesini Talep Etmekteyim!

Ramazan
Horoz Lojistik Hatalı Kargo Teslimi