Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hopi E Posta Adresi

07 Nisan 2024 16:16

Hopi uygulamasına e-posta adresimi girdiğimde bu adresin kullanıldığını görüyorum. Şahsıma ait olan e-posta adresi ile başka biri hesap açmış anlaşılan. Ve benim mail adresime herhangi bir doğrulama vs gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana yeni bir mail adresi almamı önerdiler sağ olsunlar! Ben kendi mail adresimi kendim kullanmak istiyorum. Birilerinin Başka mail adresi al önerisine de ihtiyacım yok. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Epostanın benim olduğunu doğrulamak için doğrulama kodu istiyorum. m**********@hotmail.com

07 Nisan 2024 16:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. Bu süreç içerisinde sizi telefon ya da e-posta yolu ile bilgilendireceğiz. İyi günler dileriz Hopi Müşteri İlişkileri

22 Nisan 2024 13:55

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili, irtibat numaranızdan size ulaşamamaktayız. Konu ile ilgili size daha sağlıklı bilgi verebilmek ve yardımcı olabilmek adına size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Hopi Müşteri İlişkileri

Çetin
Çetin

Hopi hesabi açmak istediğimde bana da bu e-posta adresi kullanılıyor uyarısı çıktı. Lütfen hesap doğrulaması yapın. Kayıt esnasında e-posta adresine doğrulama gönderin. O doğrulama mesajında hesap açmadıysanız bize bildirebilirsiniz diyebilirsiniz mesela. 2024 yılında ülkemizin online şirketleri bu kadar basit isi neden hala beceremiyor çok şaşırıyorum.

Aslı
15 Mayıs 2024 15:27
Ahmet sonuçtan memnun

Hopi'den Doğrulama İçin Mail Gelmiyor

Ahmet
17 Ekim 2023 18:17
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Hopi Uygulamasına Benim Numaramla Üye Olunmuş Bilgim Dışında

Özkan