Adaletin Kaybolduğu Oyun Dünyası

11 Ekim 2024 05:49

Honor of Nations oyuncusuyum. Oyun içi yaşanan sorunları dile getirmek istedim. Oyun online bir oyundur ama sorun şu ki, oyuna sonradan dahil olup gerçek para karşılığı kendilerini güçlü kılacak silahlar alan ve oyunun düzenini bozan şahıslar yüzünden oyunun içindeki adalet sıfıra inmiştir. Oyun içinde yöneticilerle çözemediğimiz sorunlar var. Bunun için oyunun sahibine ulaşmaya da çalıştım ama ulaşamadım. Yöneticiler ile oyun içinde para harcayan kişiler iş birliği yapmakta gibi bir durum var. Kendi aralarında diğer oyuncuların düşük kalmasını sağlayacak iş birlikleri var. Bunu kanıtlayamam ama ortada olan şeyler var. Oyunun yönetimi değil de sahibi ile iletişime geçmeyi istiyorum. Bu durumları bizzat kendisi ile konuşursam çözebiliriz diye düşünüyorum ama oyunun kalitede duruşu da günden güne düşmekte. Bu şekilde oyuna zevk almak için girenlerin oyundan soğuduğu ortada. 2 veya 3 yıl oyunun içinde sorunsuz oynayıp tad alabilen oyuncular, daha 4 aydır oyun içinde olmadıkları halde kat kat daha güçlü olmaları ve bunu oyunun kurallarına aykırı şekilde yapmaları oyunun kalitesini de bozmakta. Oyun tamamen para yatıran kişinin güçlü olduğu, para yatırmayanın barınamadığı bir oyun haline gelmiştir.

Honor Of Nations Haksız Yere Ban

23 Eylül 2024 18:21
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 18:34
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 02:40

26 Ocak 2024 04:43