Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Servis Hatası: Araç Bakım Sonrası Çalışmıyor

Kemal
01 Aralık 2024 23:44

Merhaba;
İkinci el satın aldığım aracımı Genel bakımları ve yağ değişimi için Gaziantep Akcanlar servisinden randevu aldım. Randevu günü aracımı teslim ettim, Aracımın ağır yağ değişimleri ve genel bakımının yapılmasını istedim. Neyse akşam teslim aldım eve gittim ertesi gün araca binmek için gittiğimde araç marş vuruyor ve çalışmıyordu. Ekranda tüm hatalar uyarı veriyor. Birkaç deneme sonrası servisi aradım. Arcı çekiciye yükleyip getirmemi istediler. Hafta sonu olduğu için araç serviste kontrol edileceğini dönüş yapacaklarını belirttiler. Daha sonra bizi aradılar ve aracın beyninde sorun olduğunu parçanın gelmesinin 3-4 ay sürebileceğini belirttiler. Bu arada servis müdürü aracı yükleyin sanayide daha ucuza yaptırırsınız diye akıl vermeye kalktı Ben bakım için sanayiye gitmeyen birinin beyin değişimi için gitmesini ve bunu servis müdürünün söylemesini garipsedim öncelikle. Kendi sözde bizi düşünerek yardımcı olmaya çalışıyor.
Aracı aldık. Sanayiye götürdük aracı incelediler ve ertesi gün aradılar resimlerde olduğu gibi aracın motorunu bakım sonrası yıkamışlar bir güzel sonra üstüne motoru parlatmak için yağda sıkılmış aracın her kablosu beyni su içinde bilir kişi raporuda tutturduk. Honda Türkiye'yi aradık ilgilenip döneceklerini söylediler. Aramadılar bir daha aradık döndüler 15 gün geçti. Servisten dönüş alıp tekrar aramalarını bekliyorum. Bu kadar ilgisiz sorumsuz yaptığı hatayı kabullenmeyecek kadar bu markayı lekeleyen bir servis ve genel müdürlük görmedim.

Beni sanayiye yönlendiren servis müdüründen ne gibi bir dönüş beklentisi içindeler. Onu hiç anlamış değilim. Tüm yasal haklarımı ve sosyal anlamda başvuracak ve sorumsuzluğun hesabını soracağım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 17:26

Garanti Kapsamında Arıza Tespit Ücreti Şoku

Murat
02 Kasım 2024 18:30
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Serviste Değişmeyen Motor Yağı

Turhan