Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahim
28 Eylül 2023 14:14

2018 model Honda Civic eco exe. Aracı sıfır olarak 2018 yılında İstanbul Maslak'tan satın aldım. 2020 yılına kadar tüm servis bakımlarını Çorlu Honda yetkili servisinde yaptırmıştım. 2023 Ağustos ayında Trabzon'dan dönerken Samsun Terme'de araç arıza yaptı. Çalışmasına rağmen hareket etmedi. Samsun'da özel bir servise çektik, şanzıman zinciri koptuğunu ve bu olayın Honda'da sıkça karşılandığını söylediler.

3 gün içinde sorunu çözüp verdiler. Aradan 35 gün geçtikten sonra Çorlu'da otobanda seyir halinde yine arıza yaptı. Çalışmasına rağmen hareket etmedi. Çekici ile Ümraniye'de özel bir servise çektik. Bilgisayara bağlandığında şanzıman arızası olduğu ve zincir kopardığını söylediler. Servisteki arkadaş da bu modellerde sıkça karşılaşılan bir problem olduğunu söyledi.

5 yaşında 95 bin km'de bu araçta böyle bir arızanın olması Honda'ya yakışmadı. Ve 2018 sonrası araçta şanzıman sıkıntısı kronikleşti. Ve Honda'nın şu ana kadar bu problemle ilgili adım atmaması Honda'ya yakışmadı. Bundan sonra asla Honda almamayı düşünüyorum.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

İbrahim
07 Mayıs 2025 22:46
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Şanzıman Arızası

Ahmet
26 Haziran 2024 12:04
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
09 Haziran 2023 10:03
Honda Civic CVT Şanzıman Problemi
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic'te Kronik Şanzıman Sorunu Ve Yüksek Maliyetler

Erhan