Honda Turkiye Ve Honda İzmit Servis Şikayet
Honda aracım araç ilk çalışırken bozuk bir ses çıkartması nedeni ile Honda servis parça değişimi yaptı garantiden 2 sene kadar önce. 1 ay önce Honda İzmit servisi ile görüşüldü. Yaklaşık 2 sene önce yapılan parça için yaklaşık 40 bin tl para istediler garantisi mayısta bittiği için. Ben aracımı yaklaşık 1 sene 8 ay kadar önce isten çıktığım için zaten aktif kullanmadım. Servis zamanı gelmişti 1 ay önce Honda ile görüşürken. Honda İzmit'te F**** beydi sanırım garanti ile görüşmüş. Bakim zamanının geldiğini fark etmişler. Bakimi bizden yaptırırlarsa iyi niyetten garantiden parçayı tekrar değiştirelim demiş Honda turkiye garanti bolumu. Ve biz 9300 TL civarı bir ödeme yaparak servise bakim a verdik aracı. Bakımdan sonra Honda turkiye ile Honda İzmit servisi garanti birimleri kendi aralarında yazışma yapmışlar ve parça değişiminin yapılmayacağını söylemişler bu defa. Ben ve esim servisteki F**** beyin bakimi burda yaparsanız garantiden parçanın değiştirileceği söylendiğinden bakimi İzmit serviste yaptırdık. Bunu da kanıtlayabilirim. Honda Türkiye'ye defalarca kayıt oluşturmamıza rağmen dönüş yapıyorlar. Hem İzmit servisten şikayetçiyim hem Honda Türkiye'den. 40 bin tl lik parça 2 sene de bozuluyorsa bir daha Honda almaya da ayrıca gerek duymam. İnsanların bu yolla bakim yaptırmalarını sağlamakta ayrıca ne kadar alçaltıcı bir durum. Honda nin bu kadar ilgisiz olabileceğini düşünmezdim yaşayıp gördük. Sorunumun çözülmesini rica ederim. Aksi halde yasal yollara başvuracağım S***** K******