Honda Servislerinde Çözülmeyen Direksiyon Sorunu

Hatice
25 Aralık 2024 11:36

2023 model Honda Civic aracım var. Daha önce direksiyondan ses gelmiyor ve tutuklu kalma şikayetiyle İstanbul'da Honda Ayışığı ve Honda Mutluhan servislerine götürdüm. Sorunun halledildiğini söylediler ama aracı teslim aldıktan sonra hala aynı sorunun devam ettiğini gördüm. Daha sonra Honda Cem'e götürdüm. Parça değiştirmeleri gerektiğini söylediler. Arabayı teslim aldılar fakat birkaç saat sonrasında beni tekrar arayıp parçayı değiştiremeyeceklerini, arabanın dışarıda işlem gördüğünü söylediler ama ben arabamı dışarıda hiçbir şekilde el sürdürmedim. Parçanın 32.000 TL olduğunu söylüyorlar. Bir de işçilik hariç mağduriyetim giderilmedi. Defalarca Honda Türkiye'yi aradım, şikayet oluşturdum ama olumlu dönüş yapılmıyor. Yazıklar olsun, mağduriyetim bir an önce giderilsin. O kadar parayı bu devirde nasıl çıkarıp verelim? Garantiden parçanın değiştirilmesi benim hakkım ve ben hakkımı istiyorum.

Hamdi
Hamdi

Hatice hanım merhaba Honda park servisini arayıp servis sorumlusu Fatih beyle görüşmeyi bir deneyin

Honda Yetkili Serviste Direksiyon Arızası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Selami
26 Nisan 2024 06:25
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Honda Araç Koltuk Kılıfı Sorunu Ve Uzayan Parça Tedarik Süreci

Zeki