Honda Malatya Tuba Ç*****

Tuba
13 Haziran 2024 14:51

Merhaba. Malatya'dan Doktor Tuba Ç***** ben. 44DR 035 plakalı aracımın Malatya Honda bayisinde yıllık bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdım. Aracım 2016 model Honda CRV'dir. Zaten kayıtlara baktığınızda görebilirsiniz. Bu yıl aracımda kapı kısmında boya kalkması oldu. Kapı kulpunun alt kısmından ve gün geçtikçe ilerledi. Honda Malatya bayisine gittim, hanımefendi beni boya kısmına yönlendirdi. Bir Honda çalışanı olarak, bu zamana kadar bu modelde böyle bir boya kalkması görmediğini söyledi. Boya ustası baktı ve daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadık dedi. Kapının ya tamamen boyanması gerektiğini ya da basınç tutulup aşağıya boyanın kalkacağı yere kadar boyanması gerektiğini söyledi. Benim aracım bu zamana kadar kaza bile yapmadı. Bakımları düzenli yapıldı. Geçen yıl da farlar sapsarı oldu. Yine servis çalışanları bu zamana kadar hiç böyle bir durum görmedik dedi. Eşim, benim aracımı kendi aracının bayisine götürdü fikir almak için ve sanayideki boya ustalarına da gösterdik. Söylenen şey, üretim esnasında kullanılan boya kalitesizliği. Elazığ'da kliniğim olduğu için oradaki Honda bayisine de aracı götürdüm. Onlar da çok şaşırdı. Ve en azından bu zamana kadar düzenli bir şekilde servise getirdiğim için iyi niyet göstergesinden yararlanabilmem için mail atıldı. Fakat hiçbir dönüş olmadı. Burada herkes, üretim esnasında boya kalitesizliğinden bunun olduğunu çok iyi biliyor. Geri dönüş yapılması için ille benim şirretlik mi yapmam veya bağırıp çağırıp basına mı konuşmam lazım? Bu çok büyük bir sıkıntı ve büyük bir mağduriyet. Arabam boyandığında zaten değeri de düşecek. İlk kez yaşanıyorsa bu durum gereken yapılsın. Geri dönüş yapılmadığı takdirde hukuki sürece başvuracağım. Yıllardır Honda müşterisi olarak bu, Honda'ya hiç yakışmadı. Yetkili kişiler ile bile görüştürülmedim. Fakat problem çıkarıp bağırıp çağırsaydım mutlaka görüştürülürdüm. Tuba Ç***** 5324*************1665

profile profile

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Cemal
02 Ağustos 2024 23:36

25 Haziran 2023 14:56

Honda HRV'de Boya Kalkması Ve Servis İlgisizliği Sorunu

Hasan
27 Ağustos 2025 13:37
Honda HRV'de Boya Kalkması Ve Servis İlgisizliği Sorunu
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
03 Kasım 2024 22:17