Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Historical Museum Resort Oteldeki Olaylı Tatil

10 Eylül 2024 19:30

15/08/2024 tarihinde tatilsepeti.com internet sitesi aracılığı ile Bodrum Historical Museum Resort adlı otelden her şey dahil paketinden 05/09/2024-09/09/2024 tarihleri arasında konaklamak için her şey dahil paket aldım. Rezervasyonlarım onaylandı. Akabinde günü gelince otele konaklamaya gittim. Saat 12:00 civarında otele giriş yapmak istediğimde otel görevlilerinin rezervasyonumun görünmediğini ve oda vermeyeceklerini söylediler. Akabinde defalarca Tatil Sepeti'nin müşteri hizmetlerini 444 44 20 numaralı telefonu defalarca aradım. Onlar da her defasında rezervasyonumda sorun olmadığını, bir daha kontrol etmemi söylediler. Her defasında resepsiyondaki yetkililer öyle bir rezervasyon olmadığını söylediler. Bu arada akşam 18:00'e kadar lobide savaş verirken tek mağdurun ben olmadığımın farkına vardım. 2 ailenin yaka paça otelden atıldığına şahit oldum. Onlardan birisi ile tartışırken saat 16:00 sularında 112'yi arayarak polis ekiplerine durumu anlattım. O arada o aileler de zaten derdini anlatmak için polis ekiplerini çağırmışlar. Sonra Bodrum ilçe emniyetinden bir telefon aldım. Çözümün ve şikayetimi Alo 176'yı aramamı tavsiye ettiler. Akabinde 176'yı arayıp Kültür ve Turizm Bakanlığına ulaşıp 1056865 numaralı başvurumu yaptıktan sonra öğrendim ki otel, otel statüsünde değilmiş, basit konaklama statüsünde imiş. Kavga dövüş oda ayarladıklarını söylediler. Odada eksik yatak ve TV kumandasının olmadığını belirtmeme rağmen tamamlanmadı. Bu arada Tatil Sepeti hala arayacak, otel değişimi falan bekliyoruz, söz verdiler. Arayacağız diye... Neyse otele yerleştik. Aman Allah'ım, pislik içinde otel. Havuz desen felaket, yemyeşil olmuş. Havuz suyu ilaçlanmıyor belli. Kaydırak kaynak yerlerinden kırılmış, tehlike saçıyor. 4 günüm kabus gibi geçti. Her şey dahil AA bara gidiyorsun, bira ver yok bitti, kola ver yok bitti, Fanta ver bitti. Nasıl her şey dahil tatile gittim, sol tarafım kitlendi. 1 günüm de Bodrum Devlet Hastanesinde geçti. O kadar olumsuzluklara rağmen yaşattıkları travmaya rağmen otele giriş belgesi, mühürlü, imzalı, kaşeli belge istiyoruz. Vermemek için ellerinden geleni Tatil Sepeti ve otel yetkilileri yaptılar ve kaba dille veremeyeceklerini anlattılar. Çözüm odaklı değil de, gidersen git, kalmazsan kalma, biz nasıl olsa satarız mantığında beni ve ailemi alenen maddi ve manevi mağdur ettiler.

bodrum-historical-museum-resort-oteldeki-olayli-tatil-2.pdf
bodrum-historical-museum-resort-oteldeki-olayli-tatil-1.pdf

16 Nisan 2024 14:07

03 Ekim 2023 13:34

03 Eylül 2024 21:51
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Adrasan Beach Club Adrasan Beach Otel

08 Eylül 2024 13:14