Hipet Cosmetics hi pet

"Teşekkürler"

Berk sonuçtan çok memnun
Berk
08 Temmuz 2024 03:44

"Betül hanıma yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum kendileri çok ilgili ve anlayışlı her türlü ayrıcalıkları tanıdı teşekkürler hi pet ve çalışanı betül hanım."

Berk Şikayetini Yayından Kaldırdı

Hipet Cosmetics Hi Pet Kuru Şampuan

Çiğdem
12 Haziran 2024 19:45
Nisa sonuçtan çok memnun
Nisa
15 Mart 2024 20:48

"Her adımda yönlendirerek gerçekten yardımcı oldular süreci yakından takip edip ilgilendiler ve sonuç alamadığım için para iadesi yaptılar sonuna kadar çok ilgililerdi köpeğimin solüsyona alerjisi olabileceği kanısına vardık hi petten hala sıvı prebiyotik almaya ve kullanmaya devam ediyorum tekrardan ilginiz için çok teşekkür ederim Özellikle betül hanımın ilgisi için çok teşekkürler"

Nisa Şikayetini Yayından Kaldırdı
Serap sonuçtan çok memnun
Serap
17 Mayıs 2023 14:05

"Hi pet müşteri merkezi aradı.Ve aydınlattı beni. Mağduriyetimi gidermek için para iadesi yapacaklarını iletiler. Hızlı dönüş için teşekkürler hi pet ailesine."

Serap Şikayetini Yayından Kaldırdı
Umut sonuçtan çok memnun
Umut
30 Mart 2023 13:40

"Çok ilgililer arayıp bütün şikayetlerimi dinleyip sonuçlandırdılar çok teşekkürler"

Umut Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ozge sonuçtan memnun
Ozge
16 Mart 2023 00:05

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Ozge Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Hipet Cosmetics 4 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Marka Karnesini Gör