Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Heryersaat.com Hediye Almak İçin Kesinlikle Yanlış Adres

25 Temmuz 2024 08:15

23.07.2024 tarihinde eşime her yer saat mağazasından bir hediye saat aldım. Eşim beğenmediği için iade etmek için aradım. Aynı gün akşamında aradığımda müdürümüz ile görüşmeniz gerekiyor iade yok denildi. 24.07.2024 tarihinde öğlenden sonra mağazayı tekrar aradığımda müdürleri olacak kadın telefonu açtı. Konuyu bildiğini hediye olduğu için iade alacağını söyledi. Bende mutlu bir şekilde saat 17:30 gibi mağazaya gittim. Müdürlerinin ismini unuttum uzun boylu saçlarının uçlarına doğru sarıları olan biri. Kartları verdim bizim iademiz yok dedi. Telefonda iade yapacağınızı söylediniz dedim. Hayır söylemedim yanlış anlamışsınız dedi. Israrla söylediniz diyorum. O zaman düzeltiyorum iademiz yok diyor. Sonra aynı gün gelseydiniz diye söylüyor. Aynı gün aradığımda da iade yok dediniz diyorum. Dalga geçiyorlar insanlarla. Yalancı hiçbir konuda fikri olmayan konuşmasını bilmeyen müşteriye nasıl davranacağını bilmeyen bir kadını oraya müdür yapmışlar. Kendisini koruma şekli küçük kasalarının orada minik bir iade yazısı var onu bizim görmemiz gerekiyormuş fakat işlemleri orada almıyorlar siz oturun biz getirelim diyerek masada yapıyorlar yani o yazıyı hiç görmüyorsunuz. Çevremde ki herkese sırf müdürlerinden dolayı yalancı olmasından dolayı bu olayı anlatacağım bir daha asla yolum düşmez umarım başkalarının da düşmez

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Espark AVM'de İade Ve Değişim Sorunu

20 Ocak 2025 20:02
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebine Olumsuz Yaklaşım Ve Kaba Davranış

04 Kasım 2025 16:16
Ugur sonuçtan çok memnun

Kordon Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

28 Kasım 2024 02:45
"Merhaba bundan birkaç gün önce yine buradan bir şikayeti ve mağduriyeti dile getirmiştim; bunun akabinde ( arıkan saat) firması çalışanı kıymetli hanımefendi B*** hanım şahsım ile irtibat sağladı ve konunun kendisi tarafından takip edileceğini ifade etti. Ve öylede oldu gerçekten ürünü tekrar kendilerine gönderdim. Ürünümdeki sorun başarılı ve özverili bir şekilde halledilip tekrardan tarafıma iadesi sağlandı. Ürün geldiğinde ilk aldığım gibi özen ile paketlenmiş ( arıkan saat) ve değerli çalışanı ( b*** hanıma) ilgisinden desteğinden dolayı teşekkür eder saygılarımı iletirim. Arıkan saat ve diğer çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sorun ile ilgilenip çözmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar."
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Şubat 2024 13:58
Armada Saat Müşterisini Yanıltıyor Ve Uğraştırıyor.
Samet sonuçtan hiç memnun değil

N11 Yanlış Ürün Gönderimi Ve Olumsuz Olaylar

20 Temmuz 2024 13:00