Murat sonuçtan hiç memnun değil

Heromega Protein Tozu ürün kokusu ve tadı gerçekten acımsı

06 Şubat 2024 00:09

Heromega ürünlerini son bir yıldır kullanıyorum. Defalarca protein tozu aldım. En son siparişte çikolata aromalı protein tozu aldım. Daha önce de aynı aromadan kullandım. Son gelen ürün kokusu ve tadı gerçekten acımsı ve bozulmuş geliyor. Hatta şöyle örnek vereyim ürünü evin mutfağında açtım ve bir porsiyon hazırladım eşim mutfağın bozuk bir şey koktuğunu söyledi. Kötü kokuyu direk hissetti. Konuyu heromega ya WhatsApp üzerinden bildirdim. Değişim talep ettim. Basma kalıp hazır cevap verdiler. Ciddiyetsiz bir görüşme sonrası çözüme ulaşamadık. Bir de açılmış ürünü değişim yapmıyorlarmış. Ürünün paketini açmadan nasıl anlayabilirdim ki? Bu da ayrı bir mantıksızlık. Heromega Tek kelime ile pişmanlıktır. Buradan da çözüm gelmezse Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım.

07 Şubat 2024 11:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Şubat 2024 22:38

Tüketici Hakem Heyeti incelemesi sonrası bozuk olup olmadığını tekrar buraya yazacağım. Ürünü görmeden incelemeden dinlemeden neye göre bozuk olması söz konusu değil diyorsunuz.

07 Şubat 2024 23:44
10 Şubat 2024 14:21

Sonuç geldiğinde yazacağımı tekrar ifade ediyorum. O zaman belli olur neyin doğru olduğu. Siz marka olarak müşteriyi tehdit etmek yerine çözüm sunun.

10 Şubat 2024 18:15

Elbette, hiçbir müşterimize bu şekilde bahsi konu ettiğiniz tabir ile yaklaşımda bulunmayız. Konu yetkililerimize iletilmiştir. İlgilenilecektir

Heromega Whey Protein Tozu 2300 Gr "tadı Acımtırak"

29 Şubat 2024 22:01
Kadir sonucu yetersiz buldu

Satış Sonrası İlgisizlik Ve Ürün Kalitesinde Sorun

18 Temmuz 2025 02:11
Satış Sonrası İlgisizlik Ve Ürün Kalitesinde Sorun

20 Temmuz 2025 16:47
Protein Tozu Zamanından Önce Bozuldu, İade Talebim Reddedildi

Supplementler Protein Tozunda Kötü Koku Hayal Kırıklığı!

11 Aralık 2023 23:02
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Protein Tozunda Kimyasal Tat Ve Koku Şoku

22 Şubat 2025 15:36