Sami sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2023 10:31

Ürünü alalı yaklaşık 1 hafta falan olacak. İnternet sitesi aşırı kötü ve kullanımı zor. 14 gün içinde cayma hakkımız olduğu söyleniyor fakat bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Evrak nüshalarının tamamı elimde, ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Bu olay Alsancak'ta başıma geldi. Yardım ederseniz sevinirim.

Yorumlar (13)

Le Te

Sorun olmadı değil mi hala

Le Te

Nasıl PTT'den hallettiniz ne yapmam lazım

Nilay
Nilay

Merhaba bende öyle bir uygulama aldım ama bana imzalatılan belgede cayma hakkı bulunmamaktadır diyor 14 gün dolmadı bende göndersem kabul edilir mi acaba imzalarken var dendi ama iptal etmek istediğimde sözleşmeyi imzaladınız olmaz diyerek reddedilen yardımcı olur musunuz acil

Selahattin
Selahattin

Sami merhaba, PTT den iadeli taahhütlü olarak cayma bildirimi dilekçesini gönderdikten sonra sana yapılan sözleşmenin aslını gönderdiler mi ya da iletişime geçtiler mi seninle, cevaplarsan sevinirim

Kevser
Kevser

Benim 14 günü geçti yine de PTT'yle göndererek halledebilir miyim

Selma
Selma

Sorunu halledebildin mi aynı durumdayım şu an ben de

Nothere git ihtarname gönder

Sami

Hallettim Hacı nother çok para istedi de PTT den hallettim sorunu

Ali
Ali

Bende Alsancak'ta aynı sıkıntıyı yaşadım lütfen bu yoruma geri dönüş yapar mısınız işi mahkeme boyutuna taşıyacağım büyük ihtimal aynı satıcıydı ikimize satış yapan kişi belki size karşı göstrediği satış stretijisi de bana yardımcı olabilir geri dönüş yaparsan çok sevinirim

Perihan
Perihan
Benzer Şikayeti Var

Adreslerini bana yazar misin

Shin
Shin
Benzer Şikayeti Var

Merhaba telefondan arayarak asla iptal edemiyorsunuz, faksları da çalışmıyor, bizzat adresine noter aracılığı ile ihtarname yollayabilirsiniz, aynı durum benim başıma da geldi fakat ihtarname yolladıktan sonra bir daha iletişime geçemediler

Sami

Noter çok para istiyor PTT kırtasiye den zarf alıp PTT den aldığınız zarfla beraber gönderebilirsiniz

Aziz

Kesin çözüm değil mi kardeş im