İzmit, Yürüyüş Yolu-Henna Gelinlik Mağduriyeti

07 Eylül 2023 16:10

Henna Gelinlik İzmit yürüyüş yolundaki mağaza gerçekten çok kötü bir işletme örneği. Bahsettiğim konuyla ilgili olarak düzenleme yapmam gerekiyor.

İstenilen gelinliği yapamayıp gelinleri suçlayıp; kapora adı altında insanların paralarını alıyorlar. Haksız bir kazanç kapısı bulmuşlar kendilerine. Zahmetsiz.

İstediğim tarz gelinliği gösterdim, elbette yaparız bizim işimiz bu dediler. İlk randevuda istediğim gelinliğe benzemeyen büstiyeri yaptılar, hiç terzi işleriyle alakası olmayan birinin bile yapmayacağı hatayı yapıp 1 hafta 10 gün sonraya randevu verdiler.
Sonra bana alakasız danteller gösterip seçmeye zorladılar. Lazer kesim istemiyorum dediğim halde ısrarla lazer kesim danteller getirildi önüme. Aynısı olur. Bizim işimiz bu cümlesinden zaten aynısı olmaz ama tavırlarına geçtiler. Zorla lazer kesim dantelleri seçmeye çalışırken (çünkü düğünüme az kalmıştı çok paniktim olsun artık dedim ne yapayım) bana seçemiyorsunuz, hadi artık tavırları sergilediler.
A kesim istiyorum dedim, ek ücret istedi. Tamam dedim, bu Sefer de mutlu olmazsın yapmayalım dedi. Ben istediğim şeyden mutlu olurum olmam, sen istediğimi yap. Sözleşme yaptık. Ben paramı ödedim, sen de görevini yap satın aldığım hizmeti ver. Ama yok!

En son iptal edersem para alırlar mı diye sordum. Dantel sipariş ettik onun parası ve ilk ödeme (3bin tl) tahsil edilir. Sizden dedi. Tamam haftaya Randevu verin dedim, beni aradılar sizi mutlu edemeyeceğiz dantel paralarını almıyoruz, 3 bini iade etmeyeceğiz dediler. Ok dedim, uğraşmak istemedim.
Ama bu resmen. Verdiğiniz sözü yerine getiremiyorsunuz ama benim paramı alıyorsunuz.
Etrafımda anlattığımda da bu gelinlikçinin çok fazla kişiyi mağdur ettiğini öğrendim.
Saygısız alaycı tavırlar sergileyen, beni düğünüme çok kısa zaman kala mağdur eden strese sokan bu işletmede yaşadıklarımı anlatıyorum herkese!

25 Haziran 2023 13:51
İkra Moda Gelinlik Kına Günü Elbisesi İle İlgili Yaşadığım Sorunlar
Bersan sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 13:35
Setri Nur İlgisiz Bir İşletme