18 Ağustos 2023 21:35

Arçelik bulaşık makinem sigorta attırıyordu. Numarayı aradığımızda Arçelik teknik servis diyerek telefon açıyorlar. Yalan buradan başlıyor. Eve gelip bulaşık makinesinin motoru yanmış diyerek motor değişimini belli bir ücret karşılığında yaptılar ve 1 yıl garantili ürününüz dediler. Makinenin altından su akıyor bununla ilgili bir şey yapmamış. Yaklaşık 25 gün sonra aynı hatayı makine tekrar verdi. Bu sefer de aradığımda eve gelecek teknisyen makineyi devirmemi ve suyu boşaltmamı istedi. Ben teknik servisin yapacağı işi nasıl yapabilirim bayan olarak. Yapamam dedim zaten gelen teknisyen çok laubali biri. Bu sefer de başka hata buldular tekrar motor yanmış dediler. Tekrar parça değişimi için ücret talebinde bulundular. Bu sefer ben istemedim. Başka bir tanıdık teknisyen çağırdık ve daha önce parça değişimi olmamış eski parsayı geri takmışlar dedi. Resmen yanıltılmışsınız dedi. Sağlam makinemi bozdunuz ücret iadesi istiyorum. Mağduriyetimi giderin yoksa yasal yollara başvuracağız.

Sureyya sonuçtan hiç memnun değil

Altus Servisinden Yetersiz Hizmet Ve Paramın İadesini Talep Ediyorum

24 Temmuz 2025 19:37
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Hedef Teknik Servis'in Bosch Servisi Gibi Davranarak Eski Parça Takma Girişimi Ve Olumsuz Hizmet Deneyimi

02 Temmuz 2025 17:28
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Hedef Teknik Servis (444 18 20) Buzdolabı Tamirinde Orijinal Olmayan Parça Ve İlgisiz Servis

10 Haziran 2025 16:21
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Arızası Sonrası İade Ve Para Sorunu

31 Ekim 2025 16:55