Mehmet sonuçtan çok memnun

Hedef AVM Ürün Geri İade Almıyor

15 Aralık 2023 12:33
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü teşekkür ederim”

25.11.2023 tarihinde Hedef AVM İnegöl Şubesinden bir adet tekstil çeyiz seti ve bir adet tencere seti 3500 TL ön ödemeli ve 15 ay senet ödemeli taksitli şekilde ürün satın alımı gerçekleştirdim. Ürünler 15 gün içerisinde tarafıma gönderileceği bildirildi. 28.11.2023 tarihinde satış işlemimi iptal etmek isteyerek mağazaya gittim ürünleri almak istemediğimi beyan ettim. Mağaza yetkilisi olan kişi ürünlerin senetli satış şeklinde gerçekleştiğini söyleyerek satış işlemini iptal edemeyeceğini söyledi. Bende ısrarla almak istemediğimi söyledim. Ben depremzede bir vatandaşım memlekete geri döneceğim şu an bu ürünleri alıp koyabilecek kullanacak bir yerim de yok ve ödeme durumumda yok. Ama ısrarla bana yardımcı olmadılar. Daha önce aynı şekilde Evkur ve Schafer mağazalarından da bu şekilde alışveriş yaptım ama böyle bir soru yaşamadım kesinlikle bu mağazadan alışveriş yapılmaz.

15 Aralık 2023 12:55 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhabalar, Müşteri hesap isim soyim bildirdiğiniz takdirde müşteri hizmetlerimiz tarafından aranacaksınız. Saygılarımızla.

27 Aralık 2023 19:40

Sorun çözüldü teşekkür ederim

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Öncesi Teslim Edilmeyen Çeyiz Seti Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

25 Ağustos 12:49
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Yön AVM Menemen Şubesi Ürün İptalim Sağlanmadı.

Remziye
28 Aralık 2023 12:27

Hedef AVM Teslim Olmayan Ürünün İptali

20 Aralık 2023 12:56
Hedef AVM Teslim Olmayan Ürünün İptali

HYS Avm Söz Verilen Senet Teslimatı Gerçekleşmiyor!

08 Şubat 12:23
Şevval sonuçtan memnun

Şevval
08 Aralık 2023 09:39
"Kader Hanım ve Fatma Hanıma yardımları ve destekleri için teşekkür ederim."