Recep sonuçtan çok memnun

HD İskender Ayıp Etti, Yemekten Kıl Çıktı

HD İskender Ayıp Etti, Yemekten Kıl Çıktı
04 Eylül 2024 18:38
Recep'in Teşekkür Mesajı
“Capitol AVM'den sonra arzu hanımın ilgi ve alakası için işini iyi yaptığı için ve gerçekten insanların nasıl hissettiğini anladığı için çok teşekkür ederiz.”

Yaklaşık 1 hafta önce iki arkadaş Capitol AVM'de 2 tane 1.5 porsiyon acılı İskender siparişi verdik, acelemiz var dedik paket olarak alacağız dedik 40 dakika civarı bekledik. Ödeme yaptığımız sırada personel yüzümüze boş boş bakıyordu insan afiyet olsun der, yine bekleriz der bizde bu sektörde çalışıyoruz. Hadi personel tavrını geçtim o kadar bekletildik ve üstüne İskenderin içinden kıl çıktı. Paket olarak alıp gittik direkt restorana uzak olmasaydık kesinlikle geri gidip olay çıkartacaktık ama çoktan köprüye varmıştık. Bir daha sadece Capitol'e değil HD İskenderin hiçbir mağazasının önünden dahi geçmeyeceğiz. Diğer AVM'lerede gidiyorduk böyle durumla ilk kez karşılaştık ve ayda en az iki kişi 10kere gidiyoruz. Şu olaylardan sonra markanın gerçekten ilgisiz ve kalitesiz olduğunu öğrenmiş olduk.

04 Eylül 2024 19:52 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşamış olduğunuz bu durum için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Belirtmiş olduğunuz konu hakkında ilgili birimimiz sizinle irtibata geçecektir. İyi günler dileriz.

05 Eylül 2024 23:19

Arayan soran olmadı hala sabah 11 gibi arayın lütfen

06 Eylül 2024 16:48

Derya sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 16:06

22 Aralık 2024 01:52

26 Kasım 2023 14:49
HD İskender Restaurant Ankamall HD Sorumsuzluk

05 Kasım 2023 23:34
Ayşula sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 09:55
"HD İskender Emaar AVM şubesindeki personeller ilgiliydi. Müdür Yardımcısı Mahsum Bey bizimle ilgilendi. Bir markayı temsil eden sadece lezzetleri değil personeli ve müşteriye olan davranışları. Dolayısıyla Emaar AVM şubesindeki hizmetin aynısı umarım Viaport AVM'de de düzene girer. Markaya geri dönüş yaptığı ve ilgilendiği için teşekkür ederim."