Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 16:35

6 kilo Samandağ biberi, 3 sumak ekşisi ve 250gr kahve siparişi verdim, 4 gün sonra gelen ürünler bunlar! Hadi patlak falan ama sumak ekşileri ile kahve tamam diyelim, yarım kilo biber ezmesini 6 kilo Samandağ biberi yerine nasıl kabul edelim! Bu resmen dolan dırı cılık! 3 kuruş başımın gözümün sadakası olsun.

22 Ağustos 2023 17:38 (Şikayetten 10 gün sonra)

Şikayetinizi yazar yazmaz, çözüm için sizi aradık, engellediniz, WhatsApp'tan aradık red edip engellediniz. WhatsApp'tan mesaj yazdık engellediğiniz için ulaşmadı. Size nasıl çözüm sunacağız? Amacınız bizi kötülemek mi? Sadaka vermek mi? Çözüm bulmak mı?

22 Ağustos 2023 18:15

6 kilo biber yerine 500gr biberi paketleyip yollayanlarla ne konuşacağım, neyi çözeceğim! Bunu, bana özel yapacak haliniz olmadığına göre, başka insanların da hakkına girmenizi önlemek amacıyla durumu duyuruyorum.

22 Ağustos 2023 18:23

Hepsijet koliyi geciktiridigi için biberler bozuldu. Size biber ücretinin tamamı iade edelim. Ad soyad ve IBAN gönderir misiniz

22 Ağustos 2023 20:50

Hepsijet koliyi açmış! Çürükleri ayırmış, bana sağlamları getirmiş! Bunda sizin ne suçunuz varmış! Sizinle alakası olmadığı için de şikayeti silmeliymişim! Konuştukça batmak da bu olsa gerek, Hepsijet ile çalışmaya sizi zorladığım için özür dilerim! Hepsijet çalışanlarına teslim etmeleri gereken kolileri açtırdığım için de özür dilerim! Hepsijet çalışanları çöpe atacakları çürükleri koliye koyup bana teslim ettikleri için de ayrıca özür dilerim! Daha fazla vaktinizi çalmayayım! Ben sustum, Ne olur affedin beni...

23 Ağustos 2023 07:50

Oooo Tehdit! Kime ne iletiyorsanız iletin, burada yazdıklarınızla nasıl bir firma olduğunuzu cümle aleme beyan ettiniz! Son mesajımda da yazdığım gibi, ben sustum siz de şansınızı fazla zorlamayın!

Sibel
Sibel

Ne kadar alıngan ve anlayışı kıt ergen tavırlı müşteriler var. Adam resmen firmayı karalamak için yazmış, firma çözüm sunmuş, Mustafa alınganlık yapıp engellemiş ve yanaşmamış :) Satıcılara Allah sabır versin.

Siz kimsiniz! Babanızın oğluyla mı konuşuyorsunuz da isimle hitap ediyorsunuz! Ya okuduğunu anlayabilecek kadar dahi çapı olmayan birisiniz! Ya da firma çalışanısınız. Hiçbir çözüm sunmayan, kargo firmasının paketi açıp işlem yapabildiği gibi komik ve suç içeren ifade ile geçiştirmeye çalışan, bu da yetmezmiş gibi amirimin adını yazarak, kendilerince tehdit etmeye çalışan firmayı savunmaya kalkmak da neyin kafasıysa artık!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 15:53