Haseki Hastanesi Doktor Asistan Sorunu

23 Mayıs 2024 09:57

Haseki Hastanesi'nin Nöroloji bölümünde doktor asistanı olarak görev yapan Hilal Akbaş tarafından üç gündür oyalanıyoruz. Normalde iki yıldır annemin ilacının (kan sulandırıcı) raporunu yazdırmak için ben gidiyordum, ancak bu kişi yeni mi geldi bilmiyorum. Kendisinin yazmayacağını ısrarla belirtip annemi görmek istediğini söyledi. Daha önce böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Üstelik kan sulandırıcı olduğu için ilacı sürekli kullanması gerekiyor; bu durum insan hayatıyla oynanması anlamına geliyor. Ertesi gün annem hastaneye gittiğinde, bu sefer de anneme raporunu yenilediğini söyleyip aslında yenilemediği ortaya çıktı. Yenilese bile ilaç reçetesi yazmamış. Aklı beş karış havada olan biriyle muhatap olmak zorunda kaldık. Bugün tekrar hastaneye gittik ve nihayet sekreter aracılığıyla işimizi hallettik. Eğer annemin yedek hapları olmasaydı, bu durumda sorumluluğu kim üstlenecekti? Umarım bir daha böyle bir durumla karşılaşmayız.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Geriatri Bölümünde Yaşanan Sorunlar!

10 Nisan 2025 12:00

Ankara Üniversitesi Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Polikliniğinin Endikasyon Dışı İlaç Raporu Çıkaramaması

31 Ocak 2024 09:24