Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Harem Altın 10 Gündür Hesaba Havale Yapmıyor

03 Temmuz 2023 17:09

Harem altından 9 gün önce hesaba havale altın sipariş etmeme rağmen hala hesabıma gelmedi. Sipariş vermeden önce aradığımda maksimum 24 saat içerisinde hesaba aktarılacağını söylediler. Şimdi de her gün bir mazeret uyduruyorlar. İşlem yoğunluğu falan filan.

profile profile profile
08 Temmuz 2023 12:39 (Şikayetten 4 gün sonra)

KVKK ya aykırı paylaşım yapılmış, resmi bayram tatilinde altın havalesi olmaz. İlgili şahıs hakkında işlem başlatılacaktır.

08 Temmuz 2023 13:16

Önce mağdur olanların sorununu çözün. Hakkınızda onlarca şikayet var. 2 saatlik bir işlemi 10 gün bekleterek benim paramı 10 gün haksız bir şekilde kullandınız. Bayramdan 3 gün önce verilen siparişi bayramdan 4 gün sonra işleme aldınız. Her platformda mağduriyetimi dile getireceğim.

10 Temmuz 2023 10:51

Resmi bayram tatili devlet memurları için geçerli, Bankalar arefe günü bile açıktı, sadece 4 gün tatil oldu. Ben bayramdan 3 gün önce sipariş verdim. Haziranın 25'inde Sizin firmayı aradığımda bayramdan önce kesinlikle havale yapılacağını söylediniz. Normalde altın havalesi maksimum 2 saat sürüyor. Birçok firmadan havale altın aldım, şimdiye kadar havalesi 2 saati geçen hiçbir siparişim olmadı.

11 Temmuz 2023 09:09

Resmi tatil 9 gün ilan edildi. Bilginize.

11 Temmuz 2023 09:11

Online satışta telefonla hizmet verilmez, online sipariş alınır. Saygılarımızla

11 Temmuz 2023 10:42

Peki o zaman bayramdan tatili bittikten sonraki pazartesi günü neden havale yapmadınız? Online alışveriş yapılan her sitenin müşteri iletişim numarası olur. Ben sizin firmayı defalarca aradım bayram tatili başlamadan önce ve tatil bittikten sonra. Sürekli oyaladınız. Bayramdan 3 gün önce aradığımda kesinlikle bayramdan önce hesabınıza geçecek dediniz. Bütün telefon görüşme kayıtlarında var, online olarak yazışmalarda halen mevcut sitede duruyor. Özür dilemek yerine hala olayı çarpıtıyorsunuz. Sizin firmanın her yerde müşteri memnuniyet puanı çok düşük, Hepsiburada sitesinde ki 7gr havale altın ürününün değerlendirmesinde bir müşteri 28 gün sonra havale yaptığınızı söylüyor ve hala orada yorum duruyor.

12 Temmuz 2023 10:02

Müşteri kaynaklı hatalı siparişler firmamızın hatası değildir.

13 Temmuz 2023 10:38

Yürü git ne başlatırsan başlat. Özür dilemek yerine hala müşteriyi tehdit ediyorsunuz. Evet sosyal medyada ve her yerde sizin nasıl bir firma olduğunuzu dile getiriyorum. Çünkü benim canım yandı ama başka insanlar sorun yaşamasın ve sıkıntı çekmesin. Günlerdir ne strese girdiğimi bir ben bir de Allah bilir. Sizin umurunuzda değil tabi. Hakkınızda onlarca şikayet va, mağdur olan insanlar var. Bir tek ben değilim.

13 Temmuz 2023 11:55

Bütün telefon görüşme kayıtlarında var şeklinde yazışmada bulunmuşunuz sosyal medyada, ses kaydı alırken izin aldınız mı firmadan, hakkınızda takip başlatılacaktır.

13 Temmuz 2023 12:45

Hala adam gibi özür dileyeceğiniz yerde müşteriyi tehdit ediyorsunuz. Bu şikayetimi asla kaldırmayacağım ve bütün sosyal medyada sizin nasıl bir firma olduğunuzu paylaşıp insanları uyaracağım, başka insanların canı yanmasın diye. ** ve diğer işini adam gibi yapan firmaları söyleyeceğim elbette her yerde.

Çağrı
Çağrı

Bir şirket böyle saygısız bir tutum içinde nasıl olabilir şok içindeyim. Hangi alanda olursa olsun ilk kez çalışacağım tüm şirketleri şikayet var sitesinden incelerim ve uzun zamandır bu şekilde cevaplar veren şirket görmedim. Ve yorumlarınız dan birinde KVKK aykırı paylaşım yazmışsınız. KVKK'nın başlıca amacı " Kişisel " verileri işlemek ve koruma altına almaktır. Kısacası şirket olarak KVKK bilgilerini islemek ve korumak zorundasınız. KVKK kanunun da veya herhangi bir kanunda Şirketler birey olarak görülmesi imkansızdır. Hatanızı telafi etmek sadece iki kelime iken ( Özür dileriz, veya Nasıl Telafi edebiliriz ) boş tehditler yazıyorsunuz.

Aynen kardeşim 2 kelime özür dileyemediler, ilk defa müşterisi olduğum firma tarafından tehdit edildim

Süreyya
Süreyya

Merhaba Harem altın internette iki tane var; https://www.e-haremaltin.com/index.php https://www.haremaltin.com bunların hangisi gerçek Harem altın söyleyebilir misiniz?

Nadir Gold Bozuk Üsluplu Çalışanlar Ve Sözünü Yerine Getirmeyen Firma

28 Eylül 2023 16:49