Derya sonuçtan hiç memnun değil

Hamster Kombat Haksız Yere Banlama

Hamster Kombat Haksız Yere Banlama
21 Eylül 2024 08:59

Hamster combat ekibi hakkımı ihlal ederek emeklerimi resmen çöpe attı. Aylarca oynadım gece gündüz uyumadan her gün ne görev verildiyse yaptım en son anahtar dediler. Asla bot kullanmadım, oyunları telefona indirip oynadım. Hatta bir telefonum neredeyse bozulacak diye diğer telefonumla oyuna devam ettim. Anlamadığım, bot kullanan o kadar kişi var, adamlar aleni söylüyor. Onları banlamadılar. Ben emek verdiğim halde kart verdiler.

Ne bir yönetim var ne bu şikayeti kayda alan sistem. Hakkımı istiyorum. Yanıltma bu. Bu oyun hem zamanımızı aldığı gibi hem sağlık olarak zarar vermiştir. Yetmemiş, maddi olarak da kayba uğratmıştır. Hamster ekibine asla hakkımı helal etmiyorum. Ve ne olursa olsun hakkımı alana kadar peşlerini bırakmayacağım. Benim gibi nice mağdur var, onları da boykot etmeye davet ediyorum.

profile profile profile
Derya
Derya
21 Eylül 2024 12:05

Bu uygulama da haksız banlama gerçek oyuncularınızı azaltacaktır bunu yapılan görev ve başarılardan anlamış olmanız lazımdı Ben bot kullanmadım bu size ikinci sezonda ciddi oyuncu kaybedecek coin daha ilk günden tarihe gömülecek Yanlış karar verildi Bu yapılan yanlıştan dönülmesini talep ediyorum Resmen mağduriyet söz konusu

Abdurrahman
Abdurrahman

Hamster kombat ta saatte 8M kazanç vardı neredeyse yapılabilecek her şeyi yaptım, Hile yapmadığım halde beni de yüz binlerce kişi gibi banladılar banlamaları bir şey değil son 20 günden fazla sadece aldatmak kötüdür kartı geldi banla salar dı bizde ona göre başka şeyler yapardık son güne kadar bizi kullandılar sonrada bütün emeklerimizi sildiler, onu da yapmadım da yani hadi diyelim anahtar hilesiyle sadece anahtarı silsinler diğer emeklerimi neden silersin?! Bahane aramak bu resmen, ayrıca son zamanlarda bazı hile yapanlarında banını açtılar çifte standartları da ortada, bunlarda her türlü yol var benimle birlikte 100 binlerce kişiyede bunu yapan size de yarın yapmayacak diye bir şey yok aklınızı kullanın 2. Sezonda boşa mek vermeyin bu kişilere...

Efsanevi
Efsanevi

Kanka bende ku de aynısı meydana geldi de şikayet yazmadan önce benimle aynı hatayı yaşayan birine yazayım dedim bu kart daha sonra kalktı mı kalktıysa nasıl kalktı

22 Eylül 2024 17:20
Hamster Kombat Topluluğu Hayal Kırıklığına Uğrattı
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 16:38
Hamster Kombat Haksız Ban Nedeniyle Emeklerim Boşa Gitti