Metin sonuçtan çok memnun

Hadi Taşınalım Taşınmayan Bir Parça Esya

19 Aralık 2023 22:58
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde sıkıntıyı çözdük teşekkürler”

Bu firma ile 16 Ekim'de Ankara'dan Samsun'a taşındık. Merdivenim vardı, onu başka birinin eşyasını yüklerken kullanmışlar ve arabaya yüklemeyi unutmuşlar. 'Parasını keseceğim' dedim, 'biz göndeririz, öyle şeyler bizde olmaz' dendi, güvendim ve parayı tam verdim. İki aydır birçok kez aradım, göndermediler. Hep 'şimdi gönderiyoruz, hemen çocuklara söylüyorum, gönderiyorlar' dendi. En son 'parasını verelim' dediler, yine aynı muhabbet. Neticede ne paramı alabildim ne de merdivenimi. Ayrıca, eşyaları sığdıramayıp aracın üzerine yüklediler ve ıslanan eşyalarımız oldu. Benim sadece yatağım ıslandı. Yıkattık, temizlettik, onun parasını da kendimiz ödedik. Maalesef tavsiye edilecek bir yanları yok. 500 TL ile zengin olmazsınız, muhtemelen beni fakir yapmaz.

Metin
Metin
20 Aralık 2023 13:42

Hızlı bir şekilde sıkıntıyı çözdük teşekkürler

21 Aralık 2023 14:16

28 Temmuz 2024 00:55
Tokgöz Evden Eve Nakliyat (Konya) Tavsiye Edilmemesi Gerekir
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 19:51

07 Temmuz 2023 04:33

05 Eylül 2025 11:49
Ankara Hacıoğlu Nakliyat Taşınma Sürecinde Fiyat Artışı, Gecikme Ve Eşyaların Zarar Görmesi