Mine sonuçtan hiç memnun değil

Hacıoğulları Mobilya İzmit, Sertliği İçin Alınan Yatak Yumuşacık Oldu

28 Ocak 2024 23:23

Haziran 2023'te yatak aldık, bayağı överek satılan yatak vaktinden çok geç teslim edildi. O durumu sineye çektik kullanmaya başladık. Bir buçuk ay sonra kilosu benden fazla olan eşimin tarafı ezilir gibi bir hal aldı. Benim tarafım sertliğini biraz kaybetti. Orta kısım ilk alınan gün gibi kaldı. Azıcık ortaya gitsem kaydırak gibi öne doğru eğim alıyorum. Bu yatağın sertliğini deneterek, öve öve bitiremeyerek satan satıcı beyefendi ile görüştük, kurulumu yapan kişiyi yönlendirdi yatağı kontrol etmesi için. Gelen görevli beyefendi yatağın sürekli çevrilmesini, bu yumuşamanın normal olduğunu ve kendilerini savunan daha bir sürü şey söyledi. Elimize bir iki şey geçmedi. Benim anlamakta zorluk çektiğim nokta madem bu yatak yumuşayacaktı neden üstüne yatıp sertlik kontrolü yaptık. Şu an yatağı çevirdik, eşimin tarafı bana aşırı yumuşak geliyor. Resmen yerimi yadırgadım tabirini yaşıyorum. Aldığımız yatak odası takımında ortaya çıkan ufak tefek sıkıntıları görmezden geldim. Dipnot olarak asla kusursuz ürün teslimi yapılmadı ancak yatak kabul edilebilir değil. Henüz borcu bitmeyen yatakla ilgili böyle bir sorun yaşanmamalıydı. Amacım bir sonuca varmak değil, biliyorum ki bir şey elde edemeyeceğiz ancak başka insanların mağdur olmamasını isterim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:54

The Maxx Comfort Collection Halkalı The Maxx Comfort