29 Ekim 2023 17:46

17.10.2023 tarihin de hacı mehtioğulları halıcıdan tifoniy marka 8 m kare ve4 m kare hali aldım almış olduğum halılar geldikten sonra halinin altın da kenarların da lekeler var artı alırken özellikle satıcıya hali kayıyor mu daha önce şikayet aldınız mı diye sordum hiçbir şikayet almadım halı kesinlikle kayma yapmaz dendi ama eve geldiğin de hemen açıp serdim aşırı kayıyor keçe gibi bildiğin çuval pot pot duruş semsert bir yapısı var ertesi gün hemen gidip şikayetleri mi bildirdim bana hemen biz öyle demedik sıfıra sıfır olursa halı kaymaz diyorlar cami mi bu ev daire kim sıfıra sıfır hali alıyor.

Evine ki ben zaten bebeğim var diye özellikle boydan boya halı aldım kapansın diye ve gösterdim fotoğrafını çekip evet sıfır o zaman halinin altına silikon sıkın kaymasın diyorlar onu da ben yapacakmışım çözüme bakın her şeye cevap baştan savma konuşmalar ilgilenmemeler halıyı değişin ya da iade mi yapın dedim yapamayız değiştiremeyiz değişirsek zaten o miktarda hali yok üzerine para vermeniz gerekir dendi 9000 TL vermişim daha ne vereyim gücüm yok dedim hiçbir şekil de ilgilenilmedi.

Kendileri tarafından olan leke hatasına bile getirin bakalım dediler ben 8 m halıyı nasıl taşıyacağım dediğimde komşunuza tanıdığınıza söyleyin arabisi ile getirin ya da taksiyle getirin dediler o kadar da değil bu mu bulduğunuz çözüm dedim ve tepki gösterdim bu sefer de boşluk olursa sevkiyat aracı gönderirim kesinlikle çok dolu yoğun diyor e ben de müşteriyim para vermişim ne alaka yoğunluk dedim yapabileceğim bir şey yok deyip hiçbir sorunuma çözüm yapılmadı. Hemen fabrikayı arayacağız dediler aradan 4 gün geçti ben arıyorum hala yoğunluktan söz edip elimiz den ne gelir diyorlar yok çıkış yapılmış yok.

Kampanya ürünü yok özel kesim her şeye bir bahane bulup kesinlikle net bir çözüm ile dönüş alamadım bu durum eşimle aram da kaç gündür soruna yol açtı maddi manevi sorun yaşıyorum. Bir müşteriyi bu şekil de mağdur etmek hiç hoş değil resmen saygısızlıktır paramızla mağduriyet yaşıyoruz kesinlikle ücretimin iadesini istiyorum en kısa zamanda dönüş yapılmasını istiyorum gerekirse gelin evime halıyı görün lütfen çözüm bulmanızı istiyorum paramın iadesini istiyorum yoksa hukuki yollara başvuracağım.

Dekor Halı (Ankara) Büyük Pişmanlık

08 Ocak 2024 13:38

İşbilir Halı Mobilya Müşteri Mağduriyeti Giderilmiyor

06 Haziran 2025 20:28

06 Ekim 2024 19:07

Temizlik Vakti Halı Yıkama Şikayet, Pişmanlık!

13 Ekim 2023 14:05