Jale sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Üniversite Kayıt Dondurma

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Üniversite Kayıt Dondurma
20 Aralık 2023 17:11

Merhaba. Ben Ankara hacı B***** V*** Üniversitesinde okuyan yabancı öğrenciyim. 3 haftadır üniversite kayıt dondurma işlemi için evraklarımı gönderdim. Kayıt dondurma sürecinden geçmişti fakat önemli durumsa yine istisnalarla evrak göndermek mümkündü. Ciddi alerjik hastayım yaşımda 17 doktorum kendi ülkemde ve acilen gelip tedaviye başlamam gerektiğini söylüyor. Burda da ilaç alamıyorum doktor velin gelsin diyor velim de gelemiyor babam gazi durumu ağır vücudunda 4ten fazla mermi var annem de babamla ilgilendiği için gelemiyor o yüzden ülkeme dönmek zorundayım. 3 haftadır üniversite öğrenci işleri sürekli onay vereceğiz vereceğiz deyip bekletiyorlar bugünde gelecek hafta tekrar ilgilenin ama onay verilir mi verilmez mi bilinmiyor diyorlar. Başvurabileceğim de hiçbir yer yok ilaçlarımda yok nefes almakta güçlük çekiyorum nereye başvurabilirim başka hızlandırmak için bilmiyorum. Bu hafta sonuna kadar dönmek istiyorum tüm vücudum alerjimden dolayı yaralarla dolu ve acı çekiyorum.

27 Aralık 2023 15:32

Ankara Hacı Bayram Veli üniversitesinde yabancı öğrenciyim. 1 aydan fazla süredir kayıt dondurma başvurusunda bulundum. 1 aydır yönetim kurulu daha toplanmadı deniliyor her hafta bize bu hafta olacak olacak deniliyor üstelik yönetim kurulu toplanmadan cevap belli olmadan onay gelmez beklemeyin deniliyor. Onaylansın ya da onaylanmasın en azından bir cevap verilsin bu nasıl bir oyalamadır insan yerine konulmuyoruz resmen 1 aydır sürekli süreci erteleyip duruyorlar. Artık bir cevap verilsin hasta yatan babam var babamın yanına gidemiyorum. Kendimde acil tedaviye başlamam gerekiyor burda doktora görünemiyorum. Ekimden sonra olanlar onaylanmıyor deniliyor ama benim bildiğim kadarıyla geçerli sebepler sunulunca işlem yapılabiliniyor.

Hale sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 15:57

Ankara Üniversitesi Yatay Geçiş Sonuçları!

04 Eylül 2024 13:44
Elif sonucu yetersiz buldu