Elif sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 13:27

Habit'ten bu zamana kadar 5-6 kere hizmet aldım. Son aldığım hizmete kadar memnundum. Fakat, 19 Temmuz'da satın aldığım paketin neredeyse tüm yemekleri bozulmuş ve ekşimiş çıktı. Yoğun çalışan biri olduğum için durumu firmaya geç bildirdim. Evden çalışan biriyim ve yemek teslimleri erken yapıldığı için kapının önüne bırakılmasını istiyorum. Bu hep böyle oldu. Daha önceki siparişimlerimde yaz, kış hep kapıya kondu. Fakat böyle bir sorun yaşamadım. Firma, sebep olarak kapının önünde beklediği için bozulduğunu söyledi. Yemek, kapının önünde max bir saat bekliyor. Daha önce aldığım hizmetlerde 5-6 saat beklemek zorunda kalıyor ama böyle bir sorun yaşamıyordum. Sonuca gelirsek, sundukları sebep beni tatmin etmedi ve gerçekçi gelmedi. Bu sebeple iade istedim ve iadem yapıldı. Fakat bu sabah kapıyı açtığımda, kapımın önünde yine bir paket gördüm. Yanlış iletildi muhtemelen. Ama müşteriye teslim edilen bu paket, bana pes dedirtti. Kutu içinde yemek açılmış. Açıldığı için başka bir poşete konmuş. Yemek diğer kutunun içine de dökülmüş. Sonuç parçalanmış bir kutu, dağılmış bir yemek. Buradan çıkarılacak sonuç şu: Habit sadece bozulmuş yemek değil, dökülmüş yemeği de müşteriye teslim etmekte sorun görmüyor. Açılmış yemeği bir torbaya sokuşturup gönderebiliyor da. Sıfır kalite. Geldikleri nokta çok üzücü. İyi ki hizmet almayı bıraktım.

Elif
Elif
04 Eylül 2023 10:30

Fotoğrafların bir kısmı.

24 Aralık 2024 11:21

Kitap
16 Mayıs 2024 10:45
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 06:04
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

22 Ekim 2024 15:33