Kübra sonuçtan memnun değil

GYMFIT Spor Salonu Üyelik İptali

Kübra
18 Aralık 2023 14:10

GYM Fit Spor Salonu Ankara Next Level şubesiyle ilgili şikayetçiyim. Nisan ayında yaptırdığım bir yıllık üyeliği, iki ay dolmadan sauna hizmetinin ve sonrasında havuz hizmetinin kapatılması üzerine iptal etme talebinde bulundum. Mağduriyetim iki ay sonra başladı ve sürekli 'yakında açılacak' denilerek tam olarak bilgi verilmedi. Sormak amacıyla gittiğim günleri ise salonu kullanmış olarak kayıt altına alıp, 7 aylık iptal bedelini hesapladılar ve hemen üyeliğimi iptal ettiler. Sonraki süreçte üç aydır ücret iademi alamıyorum. Son bir aydır her gün arıyorum. Önce bilgi vermiyorlardı, şimdi ise ismimle hitap ediyorlar. Saygı çerçevesinde her gün aradım ve bana gün içinde yöneticilerinin dönüş yapacağını söyleyip telefonu kapattılar. 'Bugün kesin hesabınıza yatacak' diyerek bir aydır oyalıyorlar. Bir gün yöneticilerinin istifa ettiğini, ertesi gün ise resepsiyon görevlisinin istifa ettiğini öğrendim. Resepsiyonu aradığımda 'siz sürekli resepsiyonu arıyorsunuz' diyerek, yetkili veya sorumlu bir kişiyle görüşme taleplerimi 'biz numara paylaşamayız, şu an burada değil, toplantıda ya da görüşmede' diyerek geçiştirdiler. Yaşadığım maddi mağduriyetin yanı sıra, bireysel olarak da saygısızlıkla karşılaştım ve kuruma karşı duyduğum güven sarsıldı. Bu kadar sorumsuz ve işleyişine hakim olamayan bir kurumla karşılaşmadım. En azından 'üyeliğiniz iptal edildi, şu tarihe kadar ödemeniz yapılacak' şeklinde bir mail atılmadı. Taleplerime rağmen geri dönüş alamıyorum. Gönderdiğim maillere cevap verilmiyor. Bilgilendirme yapılmadan müşterilerini sürekli oyalayan ve iletişim kurulması imkansız olan bir kurumdan bahsediyoruz. Üstelik müşteriyle alay eder gibi bir avutma politikası izleyen, mağduriyet yaşatan bir spor salonu.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik İadesinde Gecikme Ve Belirsizlik

Ahmet
14 Kasım 2024 23:30

Üyelik Transferinde Yaşanan Mağduriyet

Yunus
09 Şubat 21:38

Çağatay
09 Ağustos 2023 09:08
Gürhan sonuçtan hiç memnun değil

GYM Fit Ankara Next Level Şubesinden Bilgi Alınamaması Ve İletişimsizlik

Gürhan