GYM Life Spor Salonu'ndaki Deneyimsiz Antrenörler

08 Ağustos 2023 01:22

GYM Life Spor Salonunda büyük bir antrenör problemi var. Antrenörler sürekli değişiyor ve genel olarak değişim nedeni ya yöneticiler ile anlaşmazlık ya da maaş problemi oluyor. Genel olarak alınan üç antrenörün birinin ya bilgi eksikliği ya da mental problemleri oluyor. Hadi diyelim sizin antrenörlerle pek işiniz yok, kendi halinize sporunuzu yapıyorsunuz. Bazı antrenörler gelip sizi bilerek rahatsız ediyor ya da size gereksiz yorumlarda bulunuyorlar. Bu yorumlar form düzeltme ya da tavsiye değil, direkt olarak çalışma stilinize hatta vücudunuza karşılıyorlar. Ve nedeni bilinmez bir biçimde bu davranışlarda bulunan antrenörler genelde kadın antrenörler oluyor. Zaten düzgün bir kadın antrenör gelse 1-2 aya bu ortama dayanamayıp kaçıp gidiyor. Salondaki ekipmanlar genel olarak yenileniyor, yepyeni mükemmel bir salon değil ama işinizi görecek ekipmanlar mevcut. Salon çoğunlukla kalabalık oluyor, ancak bir süre sonra bu duruma alışıp neredeyse çoğu üye ile bir bağ kuruyorsunuz. Ama en büyük sorun antrenörler. Bu yazıyı yönetici vs. Herhangi biri okuyorsa lütfen ama lütfen antrenörleri işe alırken bir mental sağlık testinden falan geçirmelisiniz. Artık bozuk ekipman, garip insanlar ya da kalabalık salon önemli değil, sadece gidip idmanımı yapıp dönmek istiyorum. Rahatsız edilmek istemiyorum. Yapmaları gereken tek şey insanlara yardım etmek ve başka bir şey yapmamak bu. Canları sıkılıyor diye özellikle de genç veya yaşlı insanlara mobbing yapmak zorunda değiller.

Mood Fit House Spor Salonunda Yetersiz Ve Dağınık Ortam!

27 Kasım 2024 20:47
Kadir sonucu yetersiz buldu

Happy GYM Görükle /tehditli Çıkartma

26 Temmuz 2024 19:14

Medoran Fizik Tedavi İçin Uygun Olmayan Merkez

01 Mart 2024 14:42

Şeffaflık Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

01 Mart 2025 15:37
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Spor Salonunda Yetersiz İlgi, İade Yapılmadı Ve Olumsuz Yoruma Tehdit

24 Mayıs 2025 20:28