Guvenilirmedyumlar.com Güven Kaybı: Medyum Dolandırıcılığı Mağduriyeti

29 Ocak 2024 05:5271.838

İnternet üzerinden 'Medyum R**' adında birine rastladım. Çaresizliğimi ve dini inançlarımı kullanarak, söz cambazlığı yaparak beni ikna etti ve iki kez para gönderdim. Miktarını belirtmeyeceğim, fazla olduğu için. Elimde WhatsApp yazışmaları ve dekontlar mevcut, ancak parayı 'Ü***d*** adına yollamamı istedi. Gönderdiğim paranın büyük bir kısmıyla altın levha ve zincir alıp bana göndereceğini söyledi. Maalesef inandım, ne yapacağımı bilemiyorum, yardım edin lütfen.

Fatma
29 Ocak 2024 19:15

Bekliyorum, herhangi bir gelişme yok, bugün emniyette suç duyurusunda bulundum.

Yorumlar(17)

10 Mart 2025 21:15

Merhaba vargas hoca diye birine WhatsApp yazdım problemimi anlattım anlaştığımız ücrette yarı yarıya para gönderecektim resim ve işim soy isim doğum tarihi aldıktan sonra bana yazışmaları ekran görüntüsü atıp paranın hepsini istiyorum dedi eğer vermezsen eşinden alırım ona atarim ve şikayetçi olurum tebligt gelir dedi

25 Kasım 2024 01:24

Medyum roma mı bahsettiğiniz kişi?

25 Eylül 2024 11:14

Efendim merhaba. Mağduriyetinizden dolayı iletişime geçmek istedim sizinle. Geri dönüş sağlayabilir misiniz

Turgut
Şikayeti Çözüldü
20 Şubat 2024 00:24

Ben de Roben bey le işlem yaptırdım ama benimki biraz iş ile ilgili ve görüştüğümüz mesajları önce beni tehdit etti sonra ayrıldığım kişiye gönderdi

2 Şubat 2024 14:32

Bu tip vakalarda ücret gönderirken açıklama kısmına altın vb. Ne alacaksa ve size gönderecekse onu yazın. Daha sonra dekont ile birlikte bulunduğunuz konumda icra müdürlüğüne gidin dekontla şahsı icraya verin daha sonra da savcılıktan hakkında şikayet oluşturun not: elinizde yazılı delil varsa bunlar ile de icra başvurusu yapabilirsiniz

29 Ocak 2024 21:25

Aynı durum aynı kişi benim de başıma geldi maalesef. Şikayetçi olalım.

Guvenilirmedyumlar.com Medyum Şikayet İncelemesi

7 Eylül 2024 18:1774.320

Medyum H**** T****** isimli kişi, önce 4300 TL sonra 5800 TL istedi. Parayı gönderdikten sonra yeniden para istedi 8000 ...

Guvenilirmedyumlar.com Medyum Şikayet İncelemesi
1 Destek