11 Ocak 2024 19:16

29/12/2023 tarihinde, aracı firma N11 aracılığıyla 201211247317 sipariş numarası ile 22Güven Makine adlı satıcı firmadan yaklaşık 2020 TL tutarında Magmaweld NKM 720S kaynak maskesi satın aldım. Satın aldığım kaynak maskesi tarafıma teslim edildikten sonra beklediğim gibi çıkmadığı için yasal cayma hakkımı kullanarak N11 üzerinden iade barkod koduyla birlikte satıcı firmaya iade etmek için ürünü gönderdim. Fakat satıcı firma, ürün kutusunun kullanılamayacak durumda olduğunu, kutunun ezildiğini ve ürünün zarar gördüğünü belirterek 'Ürünü sizlere bu şekilde göndermiş olsak siz kabul eder misiniz?' diyerek iadeyi kabul etmemiştir. Satıcı firmaya, ürünü teslim almadan ve siyah bir poşetle kaplanmış kutu içerisindeki ürünü açmadan kutunun ezildiğini ve ürünün zarar gördüğünden nasıl emin olduklarını sordum. Ancak satıcı firma sorularıma alaycı bir tavırla sadece nokta işareti koyarak cevap vermiştir. Yaşadığım problemi N11 çözüm merkezine iletmeme rağmen, sorunuma ilişkin tatmin edici bir çözüm üretilememiştir. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Güven Makine Kusurlu Ürüne İade Reddi Ve Müşteriyi Mağdur Etmesi

15 Aralık 2023 23:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 23:10

Arızalı Ürün Ve İade Sürecinde Mağduriyet Yaşadım